13/9/2010
Microsoft pren Softeng Portal Builder com a cas d'èxit de Windows Azure a Espanya
Microsoft pren Softeng Portal Builder com a cas d'èxit de Windows Azure a Espanya

El fet que la plataforma Softeng Portal Builder sigui la primera i fins a la data única solució SaaS al món que opera a cloud-computing mitjançant Microsoft Windows Azure, no ha passat desapercebut a la multinacional americana.

Microsoft va contactar amb Softeng el passat juny mostrant gran interès per tots els detalls tècnics i estratègics de Softeng Portal Builder i la seva experiència sobre la posada en marxa en Microsoft Windows Azure, pel que va sol·licitar la col·laboració de Softeng per dur a terme un estudi sobre els beneficis de la unió de les dues solucions.

Durant un mes, l'equip de Microsoft assignat des de la seu central a Redmon va col·laborar estretament amb els enginyers de producte de Softeng per comprendre i avaluar la plataforma Softeng Portal Builder i els beneficis de la solució, especialment quan aquesta es combina amb un allotjament cloud amb Windows Azure.

Durant les reunions i entrevistes celebrades, Microsoft va valorar positivament la integració de Softeng Portal Builder amb Microsoft Sharepoint, de manera que ara els clients poden disposar d'una potent solució en el núvol per a projectes web externs mitjançant Softeng Portal Builder i alhora, integrar-se amb intranets desenvolupades en Sharepoint així com amb altres aplicacions empresarials allotjades on-premissa.

Segons els resultats de l'estudi de Microsoft publicats recentment a la web de la corporació americana, els beneficis aconseguits han estat principalment la reducció de costos, escalabilitat i flexibilitat il·limitada i un desplegament molt més ràpid de projectes web. Així mateix, l'estudi inclou els principals avantatges i valor que ofereix la plataforma per a projectes web "Softeng Portal Builder".

Softeng Portal Builder ha estat el primer cas d'estudi d'una empresa espanyola que realitza Microsoft sobre una solució funcionant en Windows Azure. Aquest reconeixement no només avala Softeng com a especialista i expert en Windows Azure sinó que a més, ha estat el motiu pel qual des de Microsoft Ibèrica també s'ha dut a terme un altre estudi en paral·lel que es publicarà en breu.

Podeu accedir i descarregar directament el cas d'estudi de Microsoft des d'aquí

Sobre SOFTENG Fundada el 1997, Softeng és una enginyeria de programari nacional experta en tecnologia Microsoft i fabricant de la primera plataforma SaaS en cloud per a projectes web: Softeng Portal Builder ™ permet ajudar a les empreses a construir, gestionar i connectar solucions web empresarials. Si està interessat en obtenir més informació sobre Softeng, visiteu la pàgina web http://www.softeng.es


Sobre Softeng Portal Builder

Amb desenes de referències en sector públic i privat, Softeng Portal Builder és una plataforma flexible destinada a construir qualsevol tipus d'aplicació web. Facilita la integració amb altres aplicacions empresarials així com la incorporació de processos de negoci i permet generar noves oportunitats augmentant la conversió de visitants a nous clients: posicionar un web en els principals cercadors, analitzar el comportament dels usuaris, traducció simultània (mantenint els continguts en un únic idioma i difonent en diversos) i oferint una gestió de continguts eficient mitjançant edició visual des del propi site ("Edit-in-Place").


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA