3/3/2008
Microsoft torna a atorgar a SOFTENG la certificació MICROSOFT GOLD CERTIFIED PARTNER
Microsoft concedeix un any més a SOFTENG la més alta distinció i reconeixement atorgant-li l'estatus de GOLD CERTIFIED PARTNER, passant a més a ocupar una de les primeres posicions en el rànquing estatal oficial de partners de Microsoft. i la primera a Barcelona i Catalunya.

Actualment SOFTENG disposa de set competències: "Advanced Infraestructures", "Custom Development Solutions", "Business Process and integration solutions", "Data management solutions", "Information Worker solutions", "ISV / Software Solutions" i "Networking infrastructure solutions" .

Tot això suposa un importantíssim fita històrica en SOFTENG quant a reconeixement a la qualitat dels serveis oferts a les nostres tres àrees de negoci: "Desenvolupament i integració d'aplicacions", "Projectes Web / Internet" i "Enginyeria de sistemes i xarxes", i ens anima a continuar esforçant-nos per augmentar encara més si és possible, la satisfacció dels nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.