3/3/2008
Microsoft torna a atorgar a SOFTENG la certificació MICROSOFT GOLD CERTIFIED PARTNER
Microsoft concedeix un any més a SOFTENG la més alta distinció i reconeixement atorgant-li l'estatus de GOLD CERTIFIED PARTNER, passant a més a ocupar una de les primeres posicions en el rànquing estatal oficial de partners de Microsoft. i la primera a Barcelona i Catalunya.

Actualment SOFTENG disposa de set competències: "Advanced Infraestructures", "Custom Development Solutions", "Business Process and integration solutions", "Data management solutions", "Information Worker solutions", "ISV / Software Solutions" i "Networking infrastructure solutions" .

Tot això suposa un importantíssim fita històrica en SOFTENG quant a reconeixement a la qualitat dels serveis oferts a les nostres tres àrees de negoci: "Desenvolupament i integració d'aplicacions", "Projectes Web / Internet" i "Enginyeria de sistemes i xarxes", i ens anima a continuar esforçant-nos per augmentar encara més si és possible, la satisfacció dels nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.