25/9/2018
Microsoft destaca a Softeng a nivell mundial com a empresa pionera a utilitzar Microsoft Graph Security API

Softeng el Security Graph

Microsoft ha destacat a Softeng a nivell mundial per haver estat un dels partners pioners en utilitzar la nova API de seguretat de Microsoft dins del nostre portal intel·ligent serveis cloud.

El nostre portal CSP proporciona als clients informació sobre alertes subministrada per Intelligent Security Graph, proporcionant-los una visió personalitzada i unificada dels riscos de seguretat en la seva empresa. Així mateix, els ajuda a optimitzar el seu consum de Microsoft 365 i Azure, a ser autònoms en la gestió dels seus subscripcions i gaudir a més d'un suport premium de màxima qualitat que els permet caminar de manera fiable obtenint el màxim valor de la tecnologia núvol de Microsoft .

Microsoft ha fet pública la disponibilitat a nivell global de la seva nova API de seguretat en un article en el qual inclou a Softeng com una de les primeres empreses a utilitzar-la, pots consultar l'article AQUÍ . Així mateix, mostra a la nostra empresa en el seu portal Microsoft Secure destacant d'aquesta manera la nostra especialització en solucions de seguretat en el núvol.

Què és Intelligent Security Graph?

Softeng el Security Graph El gran avantatge dels productes de seguretat de Microsoft és que estan impulsats per Intelligent Security Graph, tecnologia que recopila quantitats massives d'amenaces cibernètiques i senyals de seguretat de tots els seus clients, identificant les més amenaces gràcies la intel·ligència artificial.

Aquest reconeixement sobre el nostre portal CSP se suma al premi que Microsoft ens va atorgar fa unes setmanes com a millor empresa de serveis gestionats 2018 , per la nostra tasca en aportar més valor als nostres clients en el núvol, oferint-los un portal intel·ligent de gestió propi que els ajuda i millora la seva experiència en el camí cap a la seva transformació digital.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA