6/7/2015
Microsoft atorga a Softeng la triple corona cloud com a Partner especialista en Office 365 i Azure

Softeng consigue la triple corona Cloud

Microsoft torna a reconèixer el nostre talent al atorgar-nos el nivell Gold de la competència Small and Midmarket Cloud Solutions i ens converteix en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs a tot el món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia .

Hem aconseguit aquesta nova competència gràcies a les vendes i l'elevat nombre de nous clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit Office 365 en aquest últim any, als testimonis dels mateixos clients avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft.

L'assoliment d'aquest nou reconeixement juntament amb els aconseguits fa uns mesos, ens posiciona al més alt nivell de capacitació d'entre tots els partners de Microsoft a les tres competències cloud més importants de Microsoft: Cloud Platform (Azure), Cloud Productivity (Especialització en Office 365 per a gran empresa) i Small and Midmarket Cloud Solutions (Especialització en Office 365 per a petita i mitjana empresa).

Estem molt orgullosos d'haver-nos convertit en un soci de referència de Microsoft en solucions en el núvol i d'estar situats a les primeres posicions del rànquing de la xarxa de socis de la companyia. Per tot això, volem agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres i als nostres enginyers per l'esforç que realitzen dia a dia per reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.