24/11/2016
Media Markt aposta per Softeng i Microsoft Azure

Media Markt apuesta por Softeng y Microsoft Azure

La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis en el núvol de Microsoft.

El web de Media Markt, basada en el programari de comerç electrònic LogiCommerce de l'empresa Trilogi, estava allotjada en un Datacenter físic que limitava les necessitats de capacitat i disponibilitat que la botiga requeria. La gran quantitat de visites i transaccions que rebien dels seus clients al cap del dia i la falta de flexibilitat inherent a un Datacenter convencional, els va fer optar per Azure, el que ha suposat per a Media Markt obtenir l'escalabilitat i la disponibilitat que necessiten per a la seva negoci, atorgant-los més seguretat, fiabilitat i possibilitat d'escalar àgilment per afrontar les seves exitoses campanyes.

Eduard Martínez, CIO de Media Markt, comenta: "Media Markt, amb l'assessorament de Trilogi, va apostar per Softeng per dur a terme el projecte no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber a més donar-nos la millor solució: un entorn PAAS. El projecte va ser executat de manera brillant i en els temps i costos previstos, reafirmant que es va prendre la decisió correcta ".

Des Softeng estem realment agraïts per la confiança dipositada i orgullosos d'haver realitzat el projecte amb èxit i en els terminis previstos.

Moltes gràcies Media Markt i Trilogi !!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.