24/11/2016
Media Markt aposta per Softeng i Microsoft Azure

Media Markt apuesta por Softeng y Microsoft Azure La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis al núvol de Microsoft.

El web de Media Markt, basada en el programari de comerç electrònic LogiCommerce de l'empresa Trilogi, estava allotjada en un Datacenter físic que limitava les necessitats de capacitat i disponibilitat que la botiga requeria. La gran quantitat de visites i transaccions que rebien dels seus clients al cap del dia i la falta de flexibilitat inherent a un Datacenter convencional, els va fer optar per Azure, el que ha suposat per a Media Markt obtenir l'escalabilitat i la disponibilitat que necessiten per a la seva negoci, atorgant-los més seguretat, fiabilitat i possibilitat d'escalar àgilment per afrontar les seves exitoses campanyes.

Eduard Martínez, CIO de Media Markt, comenta: "Media Markt, amb l'assessorament de Trilogi, va apostar per Softeng per dur a terme el projecte no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber a més donar-nos la millor solució: un entorn PAAS. El projecte va ser executat de manera brillant i en els temps i costos previstos, reafirmant que es va prendre la decisió correcta ".

Des Softeng estem realment agraïts per la confiança dipositada i orgullosos d'haver realitzat el projecte amb èxit i en els terminis previstos.

Moltes gràcies Media Markt i Trilogi !!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.