4/8/2009
Llançament de "Softeng Portal Builder ™" Content Manager
Llançament del Gestor de continguts "Softeng Portal Builder ™"
Després de més d'un any de filmar en exclusiva per a un nombre limitat de clients, SOFTENG fa oficial el llançament d'un nou producte CMS per a la creació de portals i gestor de continguts que comercialitzarà sota el nom de "Softeng Portal Builder ™". Les empreses de la talla de "Oficial d'Infermeria de College de Barcelona", "Grup COPISA", "Prohibició de Reser", "HÜPPE" o "Casa Daurada Internacional" entre d'altres, ens han ajudat millorar l'eina i al mateix temps, tenen l'oportunitat de gaudir d'un sistema de gestió de continguts CMS que està canviant l'actualització de manera els llocs web pels usuaris no tècnic.

Durant aquest període, hem ajustat i millorat el producte per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. A més, hem incorporat l'última tecnologia de proporcionar una experiència d'usuari altament productiva a través d'una interfície que ofereix actuació sense precedents i una facilitat d'ús.

Les opinions dels nostres clients ens han ajudat a millorar el CMS Content Manager i ens ha permès de introduir al mercat una eina innovadora amb total garantia de qualitat i fiabilitat.

Veure el tour de vídeo de les característiques principals d'aquest producte en 4 ":

Video demo del gestor de contenidos Portal Builder CMS y su interfaz edit in place.

Per obtenir més informació sobre aquesta innovadora CMS - content management system, us recomanem els següents enllaços:

Beneficis d'aquest CMS - content management system

El fabricant d'aquest CMS - content management system

Posició amb un CMS - gestor de contingut (part I)

Posició amb un CMS - gestor de contingut (part II)

Que és un CMS o sistema de gestió de continguts?


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.