4/8/2009
Llançament de "Softeng Portal Builder ™" Content Manager
Llançament del Gestor de continguts "Softeng Portal Builder ™"
Després de més d'un any de filmar en exclusiva per a un nombre limitat de clients, SOFTENG fa oficial el llançament d'un nou producte CMS per a la creació de portals i gestor de continguts que comercialitzarà sota el nom de "Softeng Portal Builder ™". Les empreses de la talla de "Oficial d'Infermeria de College de Barcelona", "Grup COPISA", "Prohibició de Reser", "HÜPPE" o "Casa Daurada Internacional" entre d'altres, ens han ajudat millorar l'eina i al mateix temps, tenen l'oportunitat de gaudir d'un sistema de gestió de continguts CMS que està canviant l'actualització de manera els llocs web pels usuaris no tècnic.

Durant aquest període, hem ajustat i millorat el producte per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. A més, hem incorporat l'última tecnologia de proporcionar una experiència d'usuari altament productiva a través d'una interfície que ofereix actuació sense precedents i una facilitat d'ús.

Les opinions dels nostres clients ens han ajudat a millorar el CMS Content Manager i ens ha permès de introduir al mercat una eina innovadora amb total garantia de qualitat i fiabilitat.

Veure el tour de vídeo de les característiques principals d'aquest producte en 4 ":

Video demo del gestor de contenidos Portal Builder CMS y su interfaz edit in place.

Per obtenir més informació sobre aquesta innovadora CMS - content management system, us recomanem els següents enllaços:

Beneficis d'aquest CMS - content management system

El fabricant d'aquest CMS - content management system

Posició amb un CMS - gestor de contingut (part I)

Posició amb un CMS - gestor de contingut (part II)

Que és un CMS o sistema de gestió de continguts?


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.