20/12/2013
La ZAL s'estrena amb èxit la seva nova web amb Softeng Portal Builder
La ZAL s'estrena amb èxit la seva nova web amb Portal Builder

La plataforma logística de mercaderies marítimes del port de Barcelona, ​​ZAL, va escollir la nostra solució en el núvol, Softeng Portal Builder per al desenvolupament i gestió del seu nou portal corporatiu.

La ZAL ha descobert a Portal Builder un potent gestor de continguts web que els ofereix llibertat per gestionar qualsevol aspecte del seu web, proporcionant un considerable augment de la productivitat i autonomia respecte a la que els oferia el seu anterior gestor de continguts.

Pere Tohà, Gerent d'organització i serveis generals de la Zal, va opinar així sobre el projecte: "Quan vam decidir renovar la nostra web corporativa, vam voler fer un pas endavant i comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució.

A més d'oferir autonomia per gestionar la nostra web, Softeng Portal Builder ha estat de gran ajuda per millorar el nostre posicionament en els cercadors, ens permet conèixer en detall el comportament dels nostres visitants i ens ha alliberat dels aspectes tècnics presents en tota web. Tots aquests factors ens han permès focalitzar tots els nostres esforços en el que realment ens interessa: el nostre negoci. "

Softeng Portal Builder és l'evolució dels gestors de continguts (cms), que impulsa les empreses a través del web convertint-la en un lloc rendible.

La ZAL (Z ona d'A ctivitats L ogísticas del port de Barcelona), compta amb més de 100 empreses instal · lades i és referent en el sector sent la primera plataforma logística portuària establerta a Espanya.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA