8/3/2012
ISS Facility Services, es centra en Softeng i SharePoint 2010
ISS Facility Services, es centra en Softeng i SharePoint 2010
ISS Espanya ha confiat una vegada més en Softeng per a la migració projecte desenvolupat intranet corporativa amb SharePoint 2007 a la versió de SharePoint 2010, plataforma en la qual Softeng és especialitzat i certificat per Microsoft per al desenvolupament i la implantació d'aquest tipus de projectes.

La nova versió de SharePoint ISS oferir direcció i gestió de ràpida i intuïtiva mentre proporciona la comunicació i l'intercanvi d'informació i coneixements entre els professionals de la companyia, les relacions humans i animats, innovació i productivitat creixent. El SharePoint 2010 col. laboració plataforma ofereix una gestió de documents integrada amb control de versions, flux de treball com notificacions de modificacions a documents.  L'aspecte nou i característiques de la intranet tenen la satisfacció total del client.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.