14/3/2011
ISS Facility Services, es basa en Softeng per assegurar-se que les seves aplicacions són sempre operacionals.

Informació de la ISS tecnologia Departament ha confiat en un projecte d'SOFTENG per millorar la seva infraestructura d'IT basat en plataforma de Microsoft, amb l'objectiu d'augmentar la disponibilitat de les seves aplicacions corporatives, garantint la continuïtat del seu negoci.

ISS és present en més de 50 països i més 485.000 empleats proporcionant serveis a més de 100.000 clients cada dia, generant una facturació de 9.254 Mill. € (2009). També és la companyia de món millor 6 segons per la revista Fortune.

Resum del projecte:

El client ha optat per a SOFTENG gràcies als seus coneixements de tecnologia de Microsoft primer que busquen una solució per portar aplicacions corporatives que bases de dades de servidor SQL de ús a seu van ser sempre disponible i operativa podria independentment de si passa de maquinari de incidents o programari.

Amb aquesta finalitat, SOFTENG va proposar una solució GeoCluster amb SQL Server 2008. Amb aquest sistema, encara que una "A" aplicacions de seient per connectar-se a una base de dades local, que duplica d'un continu i automàtic a altres seu "B" a mode de "reserva constant". Així, si el servidor de base de dades de seat "A" tenia una incidència, tots els usuaris es treballa automàticament amb la base de dades de la plaça d "B" i viceversa, tot automàticament, ràpida i transparent.tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.