14/3/2011
ISS Facility Services, es basa en Softeng per assegurar-se que les seves aplicacions són sempre operacionals.

Informació de la ISS tecnologia Departament ha confiat en un projecte d'SOFTENG per millorar la seva infraestructura d'IT basat en plataforma de Microsoft, amb l'objectiu d'augmentar la disponibilitat de les seves aplicacions corporatives, garantint la continuïtat del seu negoci.

ISS és present en més de 50 països i més 485.000 empleats proporcionant serveis a més de 100.000 clients cada dia, generant una facturació de 9.254 Mill. € (2009). També és la companyia de món millor 6 segons per la revista Fortune.

Resum del projecte:

El client ha optat per a SOFTENG gràcies als seus coneixements de tecnologia de Microsoft primer que busquen una solució per portar aplicacions corporatives que bases de dades de servidor SQL de ús a seu van ser sempre disponible i operativa podria independentment de si passa de maquinari de incidents o programari.

Amb aquesta finalitat, SOFTENG va proposar una solució GeoCluster amb SQL Server 2008. Amb aquest sistema, encara que una "A" aplicacions de seient per connectar-se a una base de dades local, que duplica d'un continu i automàtic a altres seu "B" a mode de "reserva constant". Així, si el servidor de base de dades de seat "A" tenia una incidència, tots els usuaris es treballa automàticament amb la base de dades de la plaça d "B" i viceversa, tot automàticament, ràpida i transparent.tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.