27/5/2010
InteriorVista, el líder en aplicacions 3D interactives per interiorisme, aposta per Softeng Portal Builder ™ com a estratègia competitiva

InteriorVista,líder en aplicacions 3D interactives per interiorisme, ha decidit apostar perSofteng Portal Builder ™com a estratègia competitiva, amb l'objectiu de potenciar la seva solució de configurador d'espais, multiplicant el valor que ofereix als seus clients.

A la pràctica, la tecnologia InteriorVista ofereix als clients com IKEA, un configurador de cuines 3D per que des de les botigues (mitjançant un quiosc amb pantalla tàctil), o des d'Internet, els usuaris poden dissenyar visualment una cuina a partir d'un catàleg digital. D'aquesta manera, l'usuari pot personalitzar l'aspecte, mobiliari i els electrodomèstics segons desitgi així com visualitzar amb un sorprenent realisme com serà la seva cuina i conèixer el seu preu.

ConfiguradorCocinasPortalBuilder-InteriorVista-Mediano.jpg InteriorVista ha potenciat el valor de la seva solució amb:

  • Autonomia: Interior Vista obtindrà plena autonomia per gestionar fàcilment els milers de continguts que conformen el catàleg digital que alimenta el configurador de cuines, així com les versions dels catàlegs i la seva publicació.
  • Productivitat: Amb Softeng Portal Builder, Interior Vista podrà generar configuradors d'espais interactius a partir del catàleg digital que dissenyi per a cada client així com gestionar els catàlegs de tots els clients d'Interior Vista de forma centralitzada, oferint en sites personalitzats per a cada client.
  • Quioscos sempre actualitzats: Gràcies a que les aplicacions web que es desenvolupen amb Portal Builder són capaços d'auto-actualitzar, els Quioscs no només disposaran sempre dels continguts més recents del catàleg, sinó també comptaran en tot moment amb l'última versió de l'aplicació interactiva disponible al servidor.
  • Extensibilitat: Softeng Portal Builder ofereix a Interior Vista la possibilitat d'estendre l'arquitectura de la solució, bé incorporant serveis web amb lògica de negoci complexa, oa través de funcionalitats com workflow, comerç electrònic o integració amb altres aplicacions empresarials.
  • Aplicació ràpida: El sistema de doble memòria cau que ofereix Softeng Portal Builder, permetrà que els usuaris puguin dissenyar la seva cuina en temps real.
  • Estalvi de costos: L'automatització de processos repetitius i d'escàs valor afegit per als seus clients com la càrrega massiva de continguts, l'actualització d'un nou catàleg o l'optimització d'imatges automàtica, proporcionarà un gran estalvi en hores de treball.
  • Enllaç amb xarxes socials: Els usuaris que han dissenyat la seva cuina podran compartir la composició interactiva amb amics i coneguts, podent aquests fins i tot ajustar de nou al seu gust.

Sobre l'acord de col.laboracióMitjançant l'acord signat, InteriorVista incorporarà la tecnologia deSofteng Portal Builder ™en tots els seus projectes actuals i futurs. Així mateix, tant Softeng com Interior Vista uniran esforços i canalitzar els coneixements dels departaments d'R + D de les dues entitats cap al perfeccionament del configurador d'espais i la recerca de noves aplicacions que ens situen en l'avantguarda del sector de la decoració a través de tecnologies punteres.Sobre InteriorVistaEmpresa de disseny digital especialitzada en imatges per catàleg i aplicacions interactives 3D per al sector de la decoració. Amb solucions en marxa de simulació 3D per a empreses punteres en solucions per a la llar, com IKEA.Sobre SOFTENGFundada el 1997, Softeng és una enginyeria de programari nacional experta en tecnologia Microsoft, fabricant de la primera plataforma SaaS a cloud per a projectes web:Softeng Portal Builder ™permet ajudar a les empreses a construir, gestionar i connectar solucions web empresarials. Si està interessat en obtenir més informació sobre Softeng, visiteu la pàgina webhttp://www.softeng.es 
 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.