27/5/2010
InteriorVista, el líder en aplicacions 3D interactives per interiorisme, aposta per Softeng Portal Builder ™ com a estratègia competitiva

InteriorVista,líder en aplicacions 3D interactives per interiorisme, ha decidit apostar perSofteng Portal Builder ™com a estratègia competitiva, amb l'objectiu de potenciar la seva solució de configurador d'espais, multiplicant el valor que ofereix als seus clients.

A la pràctica, la tecnologia InteriorVista ofereix als clients com IKEA, un configurador de cuines 3D per que des de les botigues (mitjançant un quiosc amb pantalla tàctil), o des d'Internet, els usuaris poden dissenyar visualment una cuina a partir d'un catàleg digital. D'aquesta manera, l'usuari pot personalitzar l'aspecte, mobiliari i els electrodomèstics segons desitgi així com visualitzar amb un sorprenent realisme com serà la seva cuina i conèixer el seu preu.

ConfiguradorCocinasPortalBuilder-InteriorVista-Mediano.jpg InteriorVista ha potenciat el valor de la seva solució amb:

  • Autonomia: Interior Vista obtindrà plena autonomia per gestionar fàcilment els milers de continguts que conformen el catàleg digital que alimenta el configurador de cuines, així com les versions dels catàlegs i la seva publicació.
  • Productivitat: Amb Softeng Portal Builder, Interior Vista podrà generar configuradors d'espais interactius a partir del catàleg digital que dissenyi per a cada client així com gestionar els catàlegs de tots els clients d'Interior Vista de forma centralitzada, oferint en sites personalitzats per a cada client.
  • Quioscos sempre actualitzats: Gràcies a que les aplicacions web que es desenvolupen amb Portal Builder són capaços d'auto-actualitzar, els Quioscs no només disposaran sempre dels continguts més recents del catàleg, sinó també comptaran en tot moment amb l'última versió de l'aplicació interactiva disponible al servidor.
  • Extensibilitat: Softeng Portal Builder ofereix a Interior Vista la possibilitat d'estendre l'arquitectura de la solució, bé incorporant serveis web amb lògica de negoci complexa, oa través de funcionalitats com workflow, comerç electrònic o integració amb altres aplicacions empresarials.
  • Aplicació ràpida: El sistema de doble memòria cau que ofereix Softeng Portal Builder, permetrà que els usuaris puguin dissenyar la seva cuina en temps real.
  • Estalvi de costos: L'automatització de processos repetitius i d'escàs valor afegit per als seus clients com la càrrega massiva de continguts, l'actualització d'un nou catàleg o l'optimització d'imatges automàtica, proporcionarà un gran estalvi en hores de treball.
  • Enllaç amb xarxes socials: Els usuaris que han dissenyat la seva cuina podran compartir la composició interactiva amb amics i coneguts, podent aquests fins i tot ajustar de nou al seu gust.

Sobre l'acord de col.laboracióMitjançant l'acord signat, InteriorVista incorporarà la tecnologia deSofteng Portal Builder ™en tots els seus projectes actuals i futurs. Així mateix, tant Softeng com Interior Vista uniran esforços i canalitzar els coneixements dels departaments d'R + D de les dues entitats cap al perfeccionament del configurador d'espais i la recerca de noves aplicacions que ens situen en l'avantguarda del sector de la decoració a través de tecnologies punteres.Sobre InteriorVistaEmpresa de disseny digital especialitzada en imatges per catàleg i aplicacions interactives 3D per al sector de la decoració. Amb solucions en marxa de simulació 3D per a empreses punteres en solucions per a la llar, com IKEA.Sobre SOFTENGFundada el 1997, Softeng és una enginyeria de programari nacional experta en tecnologia Microsoft, fabricant de la primera plataforma SaaS a cloud per a projectes web:Softeng Portal Builder ™permet ajudar a les empreses a construir, gestionar i connectar solucions web empresarials. Si està interessat en obtenir més informació sobre Softeng, visiteu la pàgina webhttp://www.softeng.es 
 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA