8/11/2011
L'Institut Guttmann es carrega al núvol de Portal Builder i Azure
L'Institut Guttmann és fins al núvol amb Softeng Portal Builder i blau

Després de més de 6 anys treballant amb l' Institut Guttmann, l'organització ha decidit a establir un vincle més fort amb Softeng. Beneficis, l'autonomia i flexibilitat de Constructor de Portal de Softeng i a la seva anàlisi exclusiu i millora d'eines d'optimització de motor de cerca integrat, han estat els elements clau per a l'aposta de l'Institut per a la solució.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), a una plataforma de negoci per a la realització de web en el núvol en projectes d'una manera rendible, ajudant a capacitar les companyies en línia que ofereix l'autonomia i la productivitat en la gestió del lloc amb un baix cost de propietat.
La solució, que s'executa en Microsoft Windows Azure, ofereix a l'entitat per treballar amb la millor tecnologia amb seguretat i escalabilitat creixent, així com un ràpid retorn de la inversió.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA