8/11/2011
L'Institut Guttmann es carrega al núvol de Portal Builder i Azure
L'Institut Guttmann és fins al núvol amb Softeng Portal Builder i blau

Després de més de 6 anys treballant amb l' Institut Guttmann, l'organització ha decidit a establir un vincle més fort amb Softeng. Beneficis, l'autonomia i flexibilitat de Constructor de Portal de Softeng i a la seva anàlisi exclusiu i millora d'eines d'optimització de motor de cerca integrat, han estat els elements clau per a l'aposta de l'Institut per a la solució.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), a una plataforma de negoci per a la realització de web en el núvol en projectes d'una manera rendible, ajudant a capacitar les companyies en línia que ofereix l'autonomia i la productivitat en la gestió del lloc amb un baix cost de propietat.
La solució, que s'executa en Microsoft Windows Azure, ofereix a l'entitat per treballar amb la millor tecnologia amb seguretat i escalabilitat creixent, així com un ràpid retorn de la inversió.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.