1/10/2013
Infojobs es puja al núvol de la mà de Softeng
Infojobs es puja al núvol de la mà de Softeng

La prestigiosa empresa de borsa d'ocupació especialitzada en el mercat espanyol, Infojobs, ha implantat Microsoft Exchange Online amb l'ajuda de Softeng, com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365.
Els serveis en línia de l'Exchange Online ofereixen Infojobs accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, web i dispositius mòbils. Així mateix, proporciona a la companyia el control i la flexibilitat que necessita simplificant l'administració i protegint les seves dades.

Infojobs va quedar molt satisfet amb la tasca de Softeng i el seu director de TI, Xavier Venteo va afirmar: "En aquesta implantació és la primera vegada que hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part Microsoft. Ens hem començat a conèixer i segur que comptarem amb Softeng per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació. Especialment vull destacar en el seu acompanyament en la gestió del canvi per aconseguir l'èxit del projecte. "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.