30/7/2012
Les novetats que vénen per Office 365
Hi ha de nou AMB 365 de l'Office i Office 2013

Microsoft va anunciar el passat 16 de juliol la disponibilitat de la Preview de la nova versió d'Office 365.

La nova versió presenta un disseny intuïtiu optimitzat per al seu ús mitjançant tacte, ploma o 'stylus' en tots els nous dispositius amb Windows 8, funcionant també sense problema amb ratolí o teclat amb Windows 7. Així mateix, integra un conjunt de serveis com Skydrive per a l'emmagatzematge en el núvol, Skype per fer trucades i Yammer com una eina social de col · laboració en SharePoint.

Office 2013: integració amb Skydrive, nova aparença, manera tàctil i més

La nova versió de la Suite d'ofimàtica apunta a una major integració amb el núvol. Microsoft Office 2013 té una interfície tàctil i l'estil Metro. Els programes que componen la Suite han estat adaptats per poder treballar amb ells de manera tàctil des de qualsevol dispositiu amb Windows 8 incloent tablets, com la propera Surface de Microsoft.

Office en el núvol amb Skydrive
Les aplicacions d'Office 2013 guarden els documents en Skydrive (el sistema d'emmagatzematge en el núvol de Microsoft) per defecte. Office 2013 sincronitza a través de Skydrive la configuració entre múltiples dispositius, incloent mòbils i tabletes d'una manera molt efectiva. Gràcies a una nova funció anomenada Resumir Lectura, l'usuari podrà continuar el treball en un arxiu en el mateix punt exacte en què el deixa en el pc o un altre dispositiu.

Word.png Word
Una de les novetats importants arriba de la mà de Word, que ara permetrà obrir i editar documents PDF.

Excel
Presenta grans novetats en les eines per a la visualització de grans volums de dades, objectius d'anàlisi ràpids i accés millorat a biblioteques de plantilles.

PowerPoint-Preview_screenshot_Impress.png PowerPoint
PowerPoint té una nova vista de moderador privada que mostra les diapositives actuals i futures, el temps de presentació i notes de l'orador.

Outlook
Major integració amb xarxes socials i integració amb Skype per fer trucades directament des de les opcions del contacte.

MOX.png OneNote
L'aplicació s'ha adaptat totalment per poder treballar de manera tàctil des de qualsevol dispositiu.

Multimèdia
Office 2013 ofereix espectaculars millores en la integració de contingut multimèdia, permetent accedir directament a galeries d'imatges de Facebook i Flickr per afegir imatges en documents i presentacions així com inserir vídeos i arxius d'àudio dels formats més comuns.
Una altra novetat és que es podran afegir mapes de bing i la previsió del temps als correus electrònics i cites de calendari.

Skype
Amb l'adquisició de Skype per part de Microsoft el passat any, Office 2013 serà la primera suite d'office que incorpori serveis de VoIP. Skype està completament integrat amb una nova opció anomenada "People Card" que ofereix diverses maneres de mantenir-te en contacte amb els teus amics o veure els seus feeds socials.
Com a part de la subscripció, Skype integrat amb Office 365 inclou 60 minuts per fer trucades internacionals al mes.

Yammer
Amb la recent adquisició de Yammer, Microsoft potencia la part Social oferint integració amb SharePoint i Microsoft Dynamics. Amb Yammer en Office 365, els usuaris podran seguir gent, equips, documents i llocs en SharePoint i veure imatges, vídeos i contingut d'Office.

Office 365 l'ajudarà a crear contingut amb més facilitat que mai, connectar de forma segura amb clients i socis i aprofitar les poderoses eines de productivitat d'una manera més eficaç i segura.

El convidem a que conegui els beneficis de Office 365


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA