18/10/2012
Gran èxit en la participació de Softeng al "Scrum Gathering Barcelona 2012
Gran Èxit a la participació de Softeng en l 'Scrum trobada Barcelona 2012 "

Softeng va ser convidat a explicar la seva experiència sobre desenvolupament de programari Agile en l'esdeveniment internacional que es va celebrar el 3 d'octubre.

WP_000583-Foto Christian.jpg En aquesta xerrada, Carlos Colell, director general de la companyia i Christian Rodriguez, Scrum Màster del nostre equip d'enginyers de desenvolupament de programari, van comptar nostra experiència sobre com va poder fer realitat el desenvolupament d'una aplicació d'extrema complexitat com la nostra plataforma Portal Builder i com la metodologia Agile Scrum i les tècniques de Lean programari development, van ser una de les claus per aconseguir-ho.

WP_000582.jpg Aquesta metodologia i les tècniques d'enginyeria de programari que utilitzen en els projectes que duem a terme, s'ha convertit en un dels nostres secrets per oferir als clients excel · lència en el desenvolupament de software a mida de qualsevol tipus i sector.

Els beneficis principals que ofereix aquesta metodologia de desenvolupament de programari són productivitat, qualitat, reducció de costos i regs.

   


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA