26/4/2013
Gran èxit en la participació de Softeng al IDC Cloud Leader Ship Fòrum

Idc.png El passat 25 d'abril vam presentar en l'esdeveniment Cloud Leader Ship Fòrum organitzat per IDC, el cas d'èxit de la web de Nexus Energia, desenvolupada amb la nostra plataforma per a projectes web Softeng Portal Builder que funciona en Windows Azure, la plataforma Cloud de Microsoft.

 

 

IdcPonencia.png Imma Rasero, Sòcia-directora de Softeng i Carolina Bonafonte, directora de màrqueting de Nexus energia presentar els beneficis de treballar amb plataforma per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder.

Carolina Bonafonte, va parlar sobre els beneficis que han obtingut en treballar amb la plataforma per gestionar i evolucionar el seu portal, destacant l'autonomia, flexibilitat i productivitat obtinguda amb la plataforma.

Imma Rasero, va presentar als assistents el valor de Portal Builder per a les mitjanes i grans empreses que aposten per impulsar les seves empreses a través del web.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.