10/5/2012
Resum d'esdeveniment de l'Office 365 organitzat Softeng i Microsoft passat 8 de maig
L'èxit de l'esdeveniment de nou a l'oficina 365, Softeng i Microsoft


Per a aquells que no van poder assistir a la conferència, discutit que aquest és un dels fruits d'esdeveniments de naixements estreta col·laboració gestionat per Microsoft i Softeng especialment en el núvol, l'àrea de l'Office 365. L'esdeveniment va ser un gran èxit de participació i poder de decisió empresarial va donar la benvinguda i de mitjanes i grans empreses de diversos sectors gestors. Tots ells tenien l'oportunitat de conèixer els guanys de productivitat, agilitat i fiabilitat dels serveis en el núvol, Microsoft, i com això ajuda a les empreses a ser més competitives. 


En aquest dia, el SOFTENG especialistes van parlar sobre com el núvol i en concret, l'Office 365, ajuda a les empreses a ser més competitius gràcies a la productivitat,Innovació i reducció de costos És possible d'aconseguir. SOFTENG consultors també va fer una demostració pràctica de l'Office 365 necessita de plataforma en què els assistents podria veure com aquesta plataforma es reuneix comuns a les empreses de manera molt més eficient, així, generant un valor real a l'empresa a part de l'estalvi de costos evidents. Per la seva banda, Microsoft va ser el responsable de fer una presentació formal a l'Office 365 i al Microsoft Innovation Center parlar com calcular el estalvi adscrits a l'Office 365.

MesaRedonda.jpgAl final de l'esdeveniment va tenir lloc una animada taula rodona en la quals experts Softeng va respondre totes les qüestions que hi plantegin els assistents, sobretot relatives a seguretat, núvol híbrid i escenaris més complexos problemes d'integració amb els sistemes actuals.  

Ganador-del-Lumia-800,-entrega-Nokia.jpgL'acte va finalitzar amb el sorteig d'un Nokia Lumi 800, cortesia de Nokia Espanya, que volia unir-se a la festa.
L'equip de Softeng i Microsoft que han participat en l'esdeveniment:
ElequipoSofteng.jpg

Veure algunes de les presentacions que van mostrar en l'esdeveniment:


En aquesta presentació, Carlos Colell, Director General de Softeng, parlar com el núvol pot ajudar les empreses a ser més competitives.


Presentació i novetats de l'Office 365 protagonitzada per José Luis Cruz, Soci assessor de tecnologia de Microsoft

 

Presentació sobre l'impacte econòmic (ROI) a les empreses a adoptar l'Office 365 , protagonitzada per Xavier Hernanz, consultoria serveis gerent de Microsoft centre d'innovació.Més informació sobre l'Office 365

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.