10/5/2012
Resum d'esdeveniment de l'Office 365 organitzat Softeng i Microsoft passat 8 de maig
L'èxit de l'esdeveniment de nou a l'oficina 365, Softeng i Microsoft


Per a aquells que no van poder assistir a la conferència, discutit que aquest és un dels fruits d'esdeveniments de naixements estreta col·laboració gestionat per Microsoft i Softeng especialment en el núvol, l'àrea de l'Office 365. L'esdeveniment va ser un gran èxit de participació i poder de decisió empresarial va donar la benvinguda i de mitjanes i grans empreses de diversos sectors gestors. Tots ells tenien l'oportunitat de conèixer els guanys de productivitat, agilitat i fiabilitat dels serveis en el núvol, Microsoft, i com això ajuda a les empreses a ser més competitives. 


En aquest dia, el SOFTENG especialistes van parlar sobre com el núvol i en concret, l'Office 365, ajuda a les empreses a ser més competitius gràcies a la productivitat,Innovació i reducció de costos És possible d'aconseguir. SOFTENG consultors també va fer una demostració pràctica de l'Office 365 necessita de plataforma en què els assistents podria veure com aquesta plataforma es reuneix comuns a les empreses de manera molt més eficient, així, generant un valor real a l'empresa a part de l'estalvi de costos evidents. Per la seva banda, Microsoft va ser el responsable de fer una presentació formal a l'Office 365 i al Microsoft Innovation Center parlar com calcular el estalvi adscrits a l'Office 365.

MesaRedonda.jpgAl final de l'esdeveniment va tenir lloc una animada taula rodona en la quals experts Softeng va respondre totes les qüestions que hi plantegin els assistents, sobretot relatives a seguretat, núvol híbrid i escenaris més complexos problemes d'integració amb els sistemes actuals.  

Ganador-del-Lumia-800,-entrega-Nokia.jpgL'acte va finalitzar amb el sorteig d'un Nokia Lumi 800, cortesia de Nokia Espanya, que volia unir-se a la festa.
L'equip de Softeng i Microsoft que han participat en l'esdeveniment:
ElequipoSofteng.jpg

Veure algunes de les presentacions que van mostrar en l'esdeveniment:


En aquesta presentació, Carlos Colell, Director General de Softeng, parlar com el núvol pot ajudar les empreses a ser més competitives.


Presentació i novetats de l'Office 365 protagonitzada per José Luis Cruz, Soci assessor de tecnologia de Microsoft

 

Presentació sobre l'impacte econòmic (ROI) a les empreses a adoptar l'Office 365 , protagonitzada per Xavier Hernanz, consultoria serveis gerent de Microsoft centre d'innovació.Més informació sobre l'Office 365

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA