5/6/2013
Èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder
Èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder

L'esdeveniment "Seguint el camí cap a la competitivitat" que tractava sobre productivitat, innovació i reducció de costos amb solucions en el núvol, ha conclòs amb un gran èxit d'assistència i participació de decisors de negoci i responsables de TI de mitjana i gran empresa d' diversos sectors.

Especialistes en les àrees d'Office 365 i Cloud Computing de Microsoft i SOFTENG, ens van parlar sobre els beneficis que aporta el núvol a les empreses pel que fa a productivitat i reducció de costos amb Azure, Office 365 i Portal Builder. Així mateix, els consultors de Softeng van fer una demostració pràctica de la plataforma Office 365 i de la plataforma per a projectes web en el núvol, Portal Builder.

En l'esdeveniment vam contar també amb la col · laboració del MIC Productivity, el centre d'innovació en productivitat de Microsoft, que va tractar el tema de l'impacte econòmic del salt al núvol.

EventoCloud_2.png Els assistents van poder comprovar com les dues plataformes cobreixen necessitats habituals en les empreses de forma molt més eficient, generant així un autèntic valor per al negoci a part de l'evident estalvi de costos.

Per la seva banda, Ester de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va explicar les novetats més rellevants del nou Office 365 i el Microsoft Innovation Center ens va parlar sobre com calcular l'estalvi que ofereix Office 365.


En finalitzar l'esdeveniment va tenir lloc una animada taula rodona en la qual els especialistes de Softeng i Microsoft van contestar a totes les qüestions que plantejaven els assistents, principalment relatius a seguretat, la nostra plataforma Portal Builder, i qüestions més complexes relacions amb la plataforma SharePoint en línia.

SorteoNokia.png L'esdeveniment va finalitzar amb el sorteig d'un Nokia Lumia 820 i 4 Voyager Pro Uc de Plantronics, gentilesa de Nokia Espanya i Plantronics, que van voler sumar-se a la festa.

L'equip de professionals de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

EquipoSofteng.pngAccedeix des d'aquí a les presentacions de l'esdeveniment


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA