2/9/2013
European University es puja a l'Office 365 amb èxit, de la mà de Softeng
European University

La prestigiosa escola universitàriaEuropean Universityapostar per Softeng per a la implantació del sistema de missatgeria al núvolL'Exchange Onlineper als seus més de 4.000 estudiants, personal docent i directius.

Els serveis en línia de l'Exchange Online estan proporcionat a European University el control i la flexibilitat que necessitava, simplificant l'administració i protegint les seves dades. Així mateix, proporcionen accés enriquit, senzill i segur al correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, la web i dispositius mòbils.

El departament d'IT de l'escola universitària, ha manifestat la seva total satisfacció amb Softeng ja que amb l'ajuda dels nostres enginyers, el projecte es va poder dur a terme dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Víctor prosperant, responsable IT d'European University, va opinar així sobre el nostre treball: "Migrar a milers d'usuaris a l'Office 365, salvant les deficiències de la nostra antiga plataforma i mantenint sempre la disponibilitat dels comptes eren punts indispensables d'un projecte que amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria "

European University, fundada el 1973, és una de les escoles universitàries internacionals més prestigioses, acreditada internacionalment i reconeguda per l'alta qualitat del seu ensenyament i l'excel · lència dels seus estudiants i equip docent.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA