13/10/2014
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a l'esdeveniment "Productivitat, seguretat i reducció de costos amb Microsoft Cloud"
MICROSOFT y SOFTENG te invitan al evento “Productividad, seguridad y reducción de costes con Microsoft Cloud”

El proper 28 de Novembre celebrarem al Col · legi d Economistes de Catalunya una nova edició del gran esdeveniment sobre solucions Cloud de Microsoft: Office 365 i Azure.

En l'esdeveniment et mostrarem com les solucions en el núvol t'ajuden a millorar la productivitat, augmentar la seguretat de les dades de la teva empresa ia reduir costos.

Els principals experts de les àrees de l'Office 365 i Cloud Computing de MICROSOFT i SOFTENG a més de mostrar com ajuden les solucions Cloud a la teva empresa, et faran gaudir a través de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients:

  • Veuràs en acció les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Office Delve i com aquestes t'ajuden a ser més productiu.
  • Descobriràs la sorprenent experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol.
  • Coneixeràs com el núvol t'ajudarà a protegir les dades de la teva empresa.
  • Aprendràs com descobrir informació a partir de les dades que ja tens a la teva empresa, amb Power BI.
  • Descobriràs en primícia les novetats que vénen a l'Office 365 de la mà de la Product Manager de l'Office 365 a Microsoft (No es permetran fer fotos en aquesta sessió).

Per si això fos poc, els assistents tindreu l'ocasió de guanyar diversos dispositius i participar en una taula rodona amb els especialistes de Microsoft i Softeng.

Vine a conèixer les Solucions Cloud i les seves últimes novetats! per cert, les edicions anteriors van ser tot un èxit de participació així que Anima't abans que s'acabin les places!


Consulta l'agenda i inscriu-te!tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA