17/3/2014
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a proper esdeveniment "Productivitat, Innovació i reducció de costos amb Microsoft Cloud"
MICROSOFT y SOFTENG te invitan al próximo evento “Productividad, Innovación y reducción de costes con Microsoft Cloud”

El director de MICROSOFT a Catalunya, Carles Grau i els especialistes en les àrees d'Office 365 i Cloud Computing de MICROSOFT i SOFTENG parlaran sobre els beneficis que les solucions en el núvol t'aporten pel que fa a productivitat, innovació i reducció de costos, fent especial èmfasi en les últimes novetats.

A més, podràs gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients:

  • Veuràs en acció a la xarxa social corporativa Yammer integrada amb Office 365 i com la teva empresa pot beneficiar-se'n.
  • Descobriràs com protegir la informació sensible de la teva empresa amb Office 365 per evitar fuites d'informació.
  • Aprendràs com la nova eina de l'Office 365 Power BI t'ajuda a prendre millors decisions analitzant fàcilment dades d'interès.
  • Finalment et mostrarem com pots impulsar la teva empresa a través del web.

Aquest any i degut al gran èxit de participació de les anteriors edicions, Microsoft i Softeng han decidit traslladar la celebració de l'esdeveniment a l'auditori del Col · legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona.

Ahhhh!! I a més els assistents tindreu l'ocasió de guanyar diversos telèfons Nokia Lumia i dispositius de Plantronics. així que si et vas perdre els anteriors esdeveniments o vols conèixer les últimes novetats, aquesta és la teva oportunitat.

Anima't abans que s'acabin les places!

Consulta l'agenda i inscriu-te!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA