14/4/2015
La importància de tenir el teu web adaptada per a tots els dispositius
La web de Softeng ya está adaptada para los cambios de Google

El consum d'internet a través de dispositius mòbils creix a un ritme considerable i comptar amb un lloc web responsiu capaç d'adaptar-se a les pantalles de qualsevol dispositiu s'ha convertit en un factor clau per a l'èxit de la teva web i per al seu posicionament en els cercadors .

La pàgina web és una dóna les eines de màrqueting i comunicació fonamental per a les empreses i un usuari pot accedir-hi des de diferents tipus de dispositius amb diferents resolucions i mides de pantalla. És per aquest motiu que oferir una experiència de navegació amigable als nostres usuaris ha de ser un dels principals objectius ja que de no fer-ho, podríem perdre potencials clients.

I si aquest motiu ja és prou important, el que et anem a explicar ara serà el que et faci decidir-definitivament per adaptar el teu web al més aviat possible:

Evita que Google penalitzi la teva web
Google va anunciar recentment a través del seu bloc que els llocs web que no estiguin adaptats per a dispositius mòbils, a partir del 21 d'abril perdran el seu posicionament respecte a llocs web de la competència que sí que estiguin adaptats. Amb aquesta mesura, el cercador pretén oferir una millor experiència de navegació als usuaris que accedeixen a través dels dispositius mòbils proporcionant com a resultat de recerca aquelles webs que tinguin més qualitat.

Portal Builder t'ajuda a optimitzar la teva web
En Softeng hem adaptat el disseny del nostre lloc web d'una manera ràpida i senzilla a través de la nostra plataforma Portal Builder. El contingut del nostre lloc s'adapta a l'ample de cadascun dels dispositius automàticament i sense perdre qualitat, garantint així la satisfacció de els nostres visitants.


La web de Softeng ya está adaptada para los cambios de Google


La nostra plataforma per impulsar la teva empresa a través del web, Portal Builder, t'ajuda a construir el teu web amb un disseny responsiu sense necessitat de desenvolupaments addicionals ni de duplicar continguts.

Amb Portal Builder els continguts de la teva web s'organitzen de forma automàtica en funció del dispositiu des del qual s'accedeix, ajustant i redimensionant imatges i columnes en funció de la resolució de pantalla i sense perdre qualitat.

Amb el disseny responsiu de la teva web i Portal Builder aconseguiràs:

  1. Major abast: l'assegurar la visibilitat del teu web des de qualsevol dispositiu.
  2. Millora el posicionament a Google: Evitant que el cercador penalitzi teu lloc
  3. Augmenta la teva productivitat: Evitant duplicar continguts i sense haver de mantenir diversos llocs.

Vols veure com t'ajuda Portal Builder? Concerta una demo i descobreix-ho

Sí, vull sol·licitar la demotornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA