10/12/2013
Èxit de l'esdeveniment cloud de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder
El nou esdeveniment Cloud de Microsoft i Softeng conclou amb un èxit absolut

L'esdeveniment celebrat a les oficines de Microsoft el passat 4 de desembre i que tractava sobre Productivitat, Innovació i reducció de costos amb solucions en el núvol, ha conclòs amb un gran èxit d'assistència i participació de decisors de negoci, responsables de TI i responsables de màrqueting de mitjana i gran empresa de diversos sectors.

Asistentes2.png

Especialistes en les àrees de Cloud Computing de Microsoft i Softeng, ens van parlar sobre els beneficis que les solucions en el núvol de Microsoft i Softeng aporten a les empreses combinant i utilitzant correctament l'Office 365, Azure i Portal Builder.

Els assistents van poder gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients.

 

CarlosColell.jpg Carlos Colell, director general de Softeng, ens va parlar sobre noves formes per a ser més competitius gràcies al núvol i com aquesta ens ajuda a eliminar problemes típics de les nostres empreses. Així mateix, va explicar el paper del núvol en la nova era digital: Big data, Social i mobilitat


Azure.jpg Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, va explicar les millors estratègies per moure a mitjanes i grans empreses al núvol, com desplegar Office 365 en aquestes i els escenaris òptims per moure els servidors al núvol.

 

Yammer.jpg Ramón Masuet, Iker Díaz i David Rangel, tots ells especialistes en Office 365, ens van mostrar l'experiència d'una intranet SharePoint social amb Yammer i exemples de casos reals de com millorar la productivitat amb Office 365.

 

PortalBuilder.png Inma Rasero, sòcia-directora de Softeng i Ibon Uría, enginyer i consultor de producte, ens van mostrar com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder i els espectaculars estalvis que ens ofereix evitant invertir en posicionament en cercadors amb anuncis pagats.

I EstherNicolas.png ster de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va parlar sobre les novetats més rellevants del nou Office 365.

Durant la seva ponència ens va mostrar com treballar amb Power BI, la nova eina de business intelligence de l'Office 365 i com obtenir, amb llenguatge natural la informació que necessitem.

MIC.png També comptem amb la col · laboració de Xavier Hernanz, Consulting Services Manager del centre d'innovació en productivitat de Microsoft (MIC Productivity), que ens va parlar sobre l'impacte econòmic en adoptar Office 365 i com calcular el seu estalvi.

Sorteo.png

L'esdeveniment va finalitzar amb una taula rodona en la qual els especialistes de Softeng i Microsoft van contestar a totes les qüestions que plantejaven els assistents.

Finalment i gràcies a la col · laboració dels nostres patrocinadors Nokia Espanya i Plantronics, sortegem un Nokia Lumia i diversos dispositius Plantronics.

I aquí teniu l'equip al complet de professionals de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

GrupoSofteng.png

Res més, simplement anunciar-vos que degut a l'èxit que va tenir l'esdeveniment ja que moltes empreses es van quedar sense poder assistir, ja estem preparant el proper. En breu anunciarem data!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA