20/4/2017
El Grup Indukern augmenta la productivitat dels seus empleats gràcies a l'Office 365 i Softeng
El Grupo Indukern

El Grup multinacional amb seu a Barcelona que té una trajectòria professional de més de 50 anys, està dedicat al sector químic-farmacèutic i té filials en més de 20 països i presència comercial en més de 70. Els seus principals empreses són Indukern, del sector químic ; Laboratoris Calier, del sector veterinari i KERN pharma, del sector farmacèutic.

El Grup desitjava adoptar les solucions cloud de Microsoft a nivell internacional amb l'objectiu de reduir costos pel que fa a temps de gestió de llicències i administració de sistemes de les seves aproximadament 1.000 usuaris així com augmentar la capacitat del servei de missatgeria i incorporar noves prestacions que millorin la productivitat dels seus usuaris; per això van apostar per la plataforma en el núvol de Microsoft Office 365 i Softeng.


la solució
Softeng va oferir a la companyia la migració del seu sistema de comunicació Lotus Notes a l'Exchange Online i desplegament automatitzat de Skype for business. Ara els empleats de totes les empreses del grup poden comunicar-se i col·laborar amb més comoditat i incrementar la seva eficiència i productivitat alhora que la companyia es beneficia d'un important estalvi de costos gràcies a la solució en el núvol.

Montana Colors aposta per la transformació digital de la mà de SoftengLes eines de l'Office 365 implantades per Softeng i especialment l'Exchange Online ens van a permetre la unificació de tots els sistemes de correus corporatius d'Espanya i de la resta de filials internacionals i d'altra banda ens obrirà un ventall de possibilitats de col·laboració Online que fins ara no teníem amb el nostre actual sistema de correu (Lotus Notes).Creiem que la robustesa del sistema i l'escalabilitat de la solució de Microsoft, és l'eina que necessitàvem per al nostre Grup.Montana Colors aposta per la transformació digital de la mà de Softeng

Alejandro Moreno, responsable de sistemes i comunicacions en Grup Indukern

  

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA