20/4/2017
El Grup Indukern augmenta la productivitat dels seus empleats gràcies a l'Office 365 i Softeng
El Grup Indukern

El Grup multinacional amb seu a Barcelona que té una trajectòria professional de més de 50 anys, està dedicat al sector químic-farmacèutic i té filials en més de 20 països i presència comercial en més de 70. Els seus principals empreses són Indukern, del sector químic ; Laboratoris Calier, del sector veterinari i KERN pharma, del sector farmacèutic.

El Grup desitjava adoptar les solucions cloud de Microsoft a nivell internacional amb l'objectiu de reduir costos pel que fa a temps de gestió de llicències i administració de sistemes de les seves aproximadament 1.000 usuaris així com augmentar la capacitat del servei de missatgeria i incorporar noves prestacions que millorin la productivitat dels seus usuaris; per això van apostar per la plataforma en el núvol de Microsoft Office 365 i Softeng.


la solució
Softeng va oferir a la companyia la migració del seu sistema de comunicació Lotus Notes a l'Exchange Online i desplegament automatitzat de Skype for business. Ara els empleats de totes les empreses del grup poden comunicar-se i col·laborar amb més comoditat i incrementar la seva eficiència i productivitat alhora que la companyia es beneficia d'un important estalvi de costos gràcies a la solució en el núvol.

Montana Colors aposta per la transformació digital de la mà de SoftengLes eines de l'Office 365 implantades per Softeng i especialment l'Exchange Online ens van a permetre la unificació de tots els sistemes de correus corporatius d'Espanya i de la resta de filials internacionals i d'altra banda ens obrirà un ventall de possibilitats de col·laboració Online que fins ara no teníem amb el nostre actual sistema de correu (Lotus Notes).Creiem que la robustesa del sistema i l'escalabilitat de la solució de Microsoft, és l'eina que necessitàvem per al nostre Grup.Montana Colors aposta per la transformació digital de la mà de Softeng

Alejandro Moreno, responsable de sistemes i comunicacions en Grup Indukern

  

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.