11/10/2013
El Grup Alsina aposta per Office 365 i Softeng
El Grup Alsina aposta per Office 365 i Softeng

El grup empresarial Alsina, líder en el sector de la fabricació d'encofrats i amb presència en més de 15 països, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de la plataforma de col · laboració empresarial en el núvol, SharePoint Online.

La solució ofereix als usuaris un potent entorn web de col · laboració i treball en grup de forma centralitzada, segura i eficient. Una perfecta eina de consulta i participació per facilitar activitats que es duen a terme a l'empresa tant interna com externament.

A més de ser un dels partners especialitzat en la suite de productivitat i amb major nombre d'implantacions d'Office 365, Softeng va obtenir fa uns mesos el màxim nivell de la competència de "Col · laboració i contingut" de SharePoint i es va consolidar com la número u en el directori de partners de Microsoft.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.