2/2/2016
El Col·legi oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona aposta per Softeng Portal Builder
El Col·legi oficial d'infermeres i infermers de Barcelona estrena con éxito su nueva web con Portal Builder

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), aposta per Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu, mitjançant la nostra plataforma de productivitat en el núvol, Softeng Portal Builder . Un projecte que s'està desenvolupant des de 2015.

La nova web de COIB respon a criteris d'orientació professional, en aquest cas el col·lectiu infermer, usabilitat i actualització dels processos dels serveis col·legials i àrea personal que ofereixen als seus col·legiades i col·legiats a través del web.

 

 

Un web més social i amb total autonomia

Les prestacions que Portal Builder ofereix al COIB s'ajusten a les necessitats de comptar amb un web participativa i accessible des de qualsevol dispositiu, amb continguts que s'organitzen de forma automàtica en funció del dispositiu des del qual s'accedeix, ajustant i redimensionant imatges i columnes en funció de la resolució de pantalla i sense perdre qualitat.

D'altra banda, Portal Builder és una eina amb la qual el COIB podrà evolucionar constantment la seva web, amb noves àrees de valor afegit de manera autònoma i amb la llibertat de poder gestionar qualsevol aspecte del site. Amb Portal Builder cobreixen totalment aquesta necessitat ja que la plataforma dota el Col·legi d'una potent eina de gestió de continguts d'ús senzill que els ajuda a ser més productius.

Sobre Softeng Portal Builder

Softeng Portal Builder és una plataforma de productivitat en el núvol que t'ajuda a impulsar la teva empresa a través del web, convertint-la en un lloc rendible i Com t'ajuda? Aconseguint més oportunitats obtenint un major nombre de visites al teu web sense invertir en publicitat, oferint-te autonomia per gestionar fàcilment l'estructura del teu lloc i incrementant la teva productivitat a permetre't actualitzar fàcilment els continguts des de la pròpia web.

El Col·legi oficial d'infermeres i infermers de Barcelona estrena con éxito su nueva web con Portal Builder

 

Vols veure la plataforma en acció? Concerta una demo i descobreix-

Sí, vull demanar la demo

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.