14/4/2009
El CDTI premia la tasca a la Investigació i Desenvolupament de SOFTENG pel producte de desenvolupament de webs i gestor de continguts PORTAL BUILDER CMS.
SOFTENG PORTAL BUILDER CMS és l'eina de construcció i gestió d'aplicacions web tipus portal i intranet de col.laboració que ha aconseguit combinar la més alta productivitat en el seu procés de desenvolupament, amb un software fiable, usant una interfície d'usuari totalment nova, intuïtiva i compatible amb dispositius PDA. La seva facilitat d'ús i grau de intuïtivitat arriba a un nivell tal, que el públic al qual s'adreça no requereix de coneixements tècnics ni per construir ni per gestionar qualsevol projecte Internet.

Desenvolupat amb llenguatge. Net, el producte s'integra perfectament amb eines que com Search Server i Workflow Foundation de Microsoft, faciliten en gran mesura les cerques en llocs web de qualsevol tipus d'empresa així com la definició de processos en entitats de gran dimensió.
Consulteu les prestacions que fan de Portal Builder CMS l'eina de creació i gestió de continguts sense competència en el mercat espanyol.

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA