14/4/2009
El CDTI premia la tasca a la Investigació i Desenvolupament de SOFTENG pel producte de desenvolupament de webs i gestor de continguts PORTAL BUILDER CMS.
SOFTENG PORTAL BUILDER CMS és l'eina de construcció i gestió d'aplicacions web tipus portal i intranet de col.laboració que ha aconseguit combinar la més alta productivitat en el seu procés de desenvolupament, amb un software fiable, usant una interfície d'usuari totalment nova, intuïtiva i compatible amb dispositius PDA. La seva facilitat d'ús i grau de intuïtivitat arriba a un nivell tal, que el públic al qual s'adreça no requereix de coneixements tècnics ni per construir ni per gestionar qualsevol projecte Internet.

Desenvolupat amb llenguatge. Net, el producte s'integra perfectament amb eines que com Search Server i Workflow Foundation de Microsoft, faciliten en gran mesura les cerques en llocs web de qualsevol tipus d'empresa així com la definició de processos en entitats de gran dimensió.
Consulteu les prestacions que fan de Portal Builder CMS l'eina de creació i gestió de continguts sense competència en el mercat espanyol.

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.