17/12/2014
Ebre Food un nou cas d'èxit de Softeng i SharePoint
Ebro Foods un nuevo caso de éxito de Softeng y SharePoint

Ebre Food és el primer grup del sector d'alimentació a Espanya per facturació, líder mundial en el sector de l'arròs i el segon fabricant mundial de pasta.

La necessitat d'oferir als seus usuaris una solució que augmentés la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa va portar a la companyia a implantar una solució a mida de SharePoint de la mà de Softeng.

Glòria Carrer, directora d'IT d'Ebre Food, va opinar així sobre el projecte:

"No coneixíem ni havíem referències sobre Softeng, però des del primer moment, el primer contacte amb cadascuna de les diferents persones amb les que parlem, constatem que no només a nivell tècnic donen la impressió de ser molt bons professionals, sinó també a nivell humà, cosa que en la nostra empresa té un valor incalculable.

Necessitem desenvolupar un projecte a mida, les decisions finals es van allargar deixant poc marge de temps per a la seva implementació, i aquesta primera impressió que vam quedar més que verificada. La seva resposta ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... cosa que voldria agrair en gran mesura a tot equip.

Actualment seguirem treballant amb ells, compartint més experiències conjuntament ... "

Softeng està especialitzada i certificada en SharePoint amb el màxim nivell de la competència de "col·laboració i contingut", actualment ocupa les primeres posicions del directori de partner de Microsoft gràcies a la seva experiència i coneixements.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.