21/7/2015
Resum de l'última jornada de la conferència mundial de partners de Microsoft

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft El passat 16 de juliol va finalitzar la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC). Durant aquests 4 dies, al voltant de 15 mil socis de Microsoft han pogut escoltar les propostes de l'empresa per al núvol amb Office 365 i Azure, Big Data, Internet de les coses i moltes més solucions, totes elles destinades a reinventar la productivitat i els processos de negoci. Així mateix, els partners han tingut l'oportunitat de fer networking i intercanviar idees i coneixements per oferir les millors solucions als seus clients.

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft L'última jornada es va dedicar a que cadascuna de les subsidiàries de la companyia portés a terme la seva sessió local amb els partners. En el cas de la delegació d'Espanya, la jornada va començar amb una sessió de la presidenta de Microsoft a Espanya, Pilar López, en exclusiva amb els membres de la IAMCP (International association of Microsoft channel parters) d'Espanya i de la qual Softeng és membre des de fa ja diversos anys.

 

Posteriorment, tots els partners espanyols desplaçats a Orlando van tenir una sessió en la qual Pilar López i Juanjo Amor van fer un resum de l'èxit del passat any fiscal, en què el negoci cloud amb Office 365 i Azure va créixer aproximadament un 60% respecte a l'any anterior . Així mateix, també van desgranar l'estratègia de Microsoft Espanya per al nou any fiscal, per alinear totalment amb l'objectiu de Microsoft i de Satya Nadella per "Potenciar cada persona i cada organització del planeta per aconseguir més". Aquesta estratègia es comparteix per Softeng sent la productivitat un dels 3 pilars essencials perquè les empreses puguin ser més competitives, al costat de l'optimització de costos i potenciar la innovació.

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft Posteriorment, Pilar López ha destacat també que a Espanya hi ha 12 partners amb almenys una competència cloud a nivell Gold. Sobre aquest punt, ens enorgulleix destacar que Softeng és l'única empresa nacional que té les 3 competències cloud en el nivell Gold.

 

Última sessió de la conferència mundial de partners de Microsoft

En definitiva podem dir que la conferència mundial de partners de Microsoft ha conclòs amb gran satisfacció gràcies a les grans notícies i amb un compromís clar de la companyia de construir un núvol intel·ligent.

L'any que ve i per aquestes mateixes dates, se celebra una nova edició a Toronto (Canadà)

Esperem ser-hi de nou!


 

 

 

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA