13/11/2013
El COIB aposta pel núvol amb Microsoft Office 365 i Softeng
COIB aposta pel núvol amb Office 365 i Softeng

El Col · legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), com a part del seu compromís d'oferir el millor servei als seus més de 38.000 col · legiats, ha triat Microsoft Office 365 com la millor solució per millorar els seus sistemes de comunicacions. Per a això, ha confiat Softeng per fer una migració al núvol del correu electrònic dels seus col · legiats.

En haver integració amb els seus sistemes d'informació, la migració era especialment complexa però Softeng la va portar a terme amb èxit i amb els temps i costos previstos. Ja en producció, Office 365 ha suposat una gran millora per al Col · legi ja que comptava amb una infraestructura pròpia obsoleta d'Exchange amb un cost elevat d'allotjament i manteniment que a més, necessitava ser renovada. Ara, gràcies al núvol, el Col · legi es beneficia d'un important estalvi en les despeses de TI en eliminar tasques de manteniment i alhora, ha equipat als col · legiats que necessiten el correu amb un sistema modern, segur i eficaç.

Antoni Torrejón, el director de Sistemes i TIC del COIB, va opinar així sobre el projecte: "El servei de correu electrònic que prestàvem als més de 38.000 col · legiats i col · legiades havia quedat obsolet i era a més molt car de mantenir. L'opció d'invertir en millorar era inviable per costos i Softeng ens va proposar la solució de migrar al núvol amb Office 365. Sent un projecte complex per volum i per les integracions que hi havia amb el nostre programari de gestió, Softeng va dur a terme la migració i la gestió del canvi amb eficàcia i precisió, respectant més els terminis i costos previstos i demostrant per què és una empresa de referència en tecnologia Microsoft i Cloud. Des de fa setmanes, els col · legiats gaudeixen ja d'un excel · lent servei de missatgeria amb Office 365 i per tant estem molt satisfets amb el resultat obtingut "

Sobre el Col · legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona: És la institució que vetlla per la defensa i representació corporativa dels seus més de 38.000 infermeres i infermers. Així mateix, pretén generar valor social i professional al col · lectiu contribuint a millorar l'atenció sanitària, sociosanitària i social a Catalunya.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA