3/11/2016
Et presentem el vídeo del cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365
Cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida de les persones, tant privada com professional, amb una dilatada experiència de més de 80 anys en el sector i més de 500.000 clients.

L'aposta de la companyia per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i
Skype empresarial de l'Office 365 ha derivat en un cas d'èxit que Microsoft ha volgut recollir en un vídeo que tenim el plaer de presentar-vos en primícia.


el repte
L'asseguradora requeria modernitzar els seus sistemes de comunicacions amb l'objectiu de reduir costos i augmentar la productivitat dels seus usuaris. En paraules textuals de Jordi de Martín, CIO de FIATC, "Partíem d'una situació de correu de més de 800 comptes en un sistema Lotus Notes i això comportava una gran necessitat a nivell d'emmagatzematge i fins i tot de gestió. El repte era canviar a Exchange online i Skype empresarial causant el menor impacte en la nostra organització i sobretot al nostre departament d'IT, millorant l'eficiència dels nostres departaments en general ".

la solució
Aconseguir una migració ràpida i efectiva era un dels objectius de la companyia, en paraules d'Imma Rasero, Partne r & Customer Solutions Advisor de Softeng, "La solució ha estat la implantació d'un sistema híbrid entre Lotus Notes i l'Exchange Online permetent la coexistència tant del correu com de les tasques i contactes, el que ha permès que hi hagués una perfecta convivència entre els usuaris d'Office 365 i els usuaris On premise pendents de migració. A més a hem fet un desplegament automatitzat de Skype empresarial ".

L'opinió del client

Cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365Sabíem que havíem de prendre una decisió, però necessitàvem algú que ens aportarà seguretat i confiança; que ens mostrarà que la nostra aposta era una aposta de futur i guanyadora; que hi hauria problemes, però també solucions; que era una veritable apostaCas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365 per la productivitat i l'eficiència. I després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jordi de Martín, CIO FIATC

Gràcies a la capacitats de l'Office 365 i la solució oferta per Softeng la companyia ha aconseguit els objectius que es plantejava a l'inici del projecte, aconseguint a més el control i la flexibilitat que el seu departament d'IT necessitava. Estem molt orgullosos de la transformació digital que està duent a terme FIATC i volem agrair-los que hagin escollit a Softeng com el seu partner Microsoft de confiança.

Visualitza aquí el vídeo del cas d'èxit en què Jordi de Martín i Imma Rasero ens expliquen com es va desenvolupar el projecte i els beneficis que ha obtingut la companyia.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA