25/9/2018
Captio optimitza la seva infraestructura amb Microsoft Azure i Softeng
Cas d'èxit

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol, amb un procés de digitalització homologat per l'Agència Tributària, que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La solució és utilitzada per grans empreses espanyoles i internacionals com BBVA, Telefónica o Bankinter i compta amb una extensa xarxa de partners a Espanya i en diversos països europeus.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura, oferint a la seva aplicació una major flexibilitat i escalabilitat per adaptar-se a les seves necessitats de negoci i arribar a un major nombre d'usuaris.
Els serveis sobre Azure que Softeng presta a Captio milloren l'estabilitat gràcies al manteniment proactiu de la infraestructura que redueix les incidències i millora la seguretat. Així mateix, ajuden a optimitzar el consum de recursos de la seva infraestructura, obtenint el màxim valor i potencial de la inversió en Azure.

L'opinió del client  

Caso de éxito de FIATC y Softeng con Office 365 Caso de éxito de FIATC y Softeng con Office 365 Nosaltres ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col·laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última. Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng

Lluís Claramonte, CTO i cofundador de CAPTIO

Visualitza aquí el vídeo del cas d'èxit d'Captio i Microsoft:

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA