10/10/2013
Microsoft i Softeng et financen: Compra ara i comença a pagar al març del 2014
Campanya de finançament de de Microsoft

Si la teva empresa està buscant la manera de millorar la seva tecnologia i no té pressupost, ara és el moment de fer-ho amb la promoció de pagament flexible que t'ofereixen Microsoft i Softeng.

Aquesta iniciativa ofereix als nostres clients l'oportunitat d'obtenir ara mateix la solució IT que necessites i pagar-la a terminis amb un crèdit de fins a 60 mesos, sense costos de constitució, amb una carència de 3 mesos ia un interès tan atractiu que et sorprendrà.

A més, per a tots aquells projectes relacionats amb el desplegament de solucions en el núvol (Office 365, Azure o Portal Builder), Softeng et oferirà 2 mesos addicionals de finançament sense cost.

Amb aquesta oferta podràs

  • Millorar la teva competitivitat sense esperes: Elimina les demores causades per problemes de pressupost i proporciona a la teva empresa avui les eines que necessita.
  • Pagar de manera flexible: Després de la manca de pagament, la inversió en el projecte es reparteix durant el temps restant del contracte de finançament, a escollir entre 12 i 60 mesos.
  • Finançar tot el que necessitis: Per al projecte et podem finançar tant llicències Microsoft, llicències requerides d'altres fabricants, serveis de Softeng i si encara tens dubtes amb el cloud ..., fins i tot maquinari ;)

Aquesta oferta conjunta de Microsoft i Softeng aquesta vigent fins al pròxim 31 de desembre del 2013 i està condicionada a l'aprovació de crèdit per part de Microsoft.

Vols ser un dels primers a beneficiar-te d'aquesta oferta?

Sí vull!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA