10/10/2013
Microsoft i Softeng et financen: Compra ara i comença a pagar al març del 2014
Campanya de finançament de de Microsoft

Si la teva empresa està buscant la manera de millorar la seva tecnologia i no té pressupost, ara és el moment de fer-ho amb la promoció de pagament flexible que t'ofereixen Microsoft i Softeng.

Aquesta iniciativa ofereix als nostres clients l'oportunitat d'obtenir ara mateix la solució IT que necessites i pagar-la a terminis amb un crèdit de fins a 60 mesos, sense costos de constitució, amb una carència de 3 mesos ia un interès tan atractiu que et sorprendrà.

A més, per a tots aquells projectes relacionats amb el desplegament de solucions en el núvol (Office 365, Azure o Portal Builder), Softeng et oferirà 2 mesos addicionals de finançament sense cost.

Amb aquesta oferta podràs

  • Millorar la teva competitivitat sense esperes: Elimina les demores causades per problemes de pressupost i proporciona a la teva empresa avui les eines que necessita.
  • Pagar de manera flexible: Després de la manca de pagament, la inversió en el projecte es reparteix durant el temps restant del contracte de finançament, a escollir entre 12 i 60 mesos.
  • Finançar tot el que necessitis: Per al projecte et podem finançar tant llicències Microsoft, llicències requerides d'altres fabricants, serveis de Softeng i si encara tens dubtes amb el cloud ..., fins i tot maquinari ;)

Aquesta oferta conjunta de Microsoft i Softeng aquesta vigent fins al pròxim 31 de desembre del 2013 i està condicionada a l'aprovació de crèdit per part de Microsoft.

Vols ser un dels primers a beneficiar-te d'aquesta oferta?

Sí vull!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.