8/2/2012
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
Els usuaris de blackBerry està d'enhorabona perquè ara poden accedir des dels seus smartphones Microsoft Office 365 serveis a través de BlackBerry serveis del núvol de negocis.

Des de Softeng, estem molt contents de tenir diversos clients que estan utilitzant aquest servei amb resultats satisfactoris.

BlackBerry serveis del núvol de negocis proporciona l'Administració avançada i flexible amb capacitats d'autoservei per donar suport a la implantació d'una organització de BlackBerry en el núvol.

Els trets principals inclouen:

  • Integració amb el Portal d'administració de l'Office 365.
  • Sense cables sincronització amb el correu electrònic, calendari i organitzador de dades de Microsoft Exchange en línia.
  • BlackBerry tecnologia balanç de situació, que presenta una visió unificada dels informació corporativa i personal que emmagatzemem al telèfon mòbil de manera que els manté separats i segur.
  • Interfície intuïtiva de web que ofereix eines de manera que els administradors poden realitzar tasques remotament restore passwords, localitzar o bloquejar perdut dispositius. Una de les demandes principals de moltes empreses per mantenir el control sobre l'empresa de telèfons mòbils.
  • Logon senzill, integrat amb Office 365 BlackBerry negoci serveis del núvol, usuari haurà es compromet a opcions d'autoservei en línia que li permetrà gestionar els seus mecanismes fins i tot més eficaçment.

El servei està disponible de forma gratuïta per als clients de l'Office 365 mitjanes empreses i empresa o canvi en línia i obres amb BlackBerry smartphones amb plans de dades de negoci o consumidor.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.