8/2/2012
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
Els usuaris de blackBerry està d'enhorabona perquè ara poden accedir des dels seus smartphones Microsoft Office 365 serveis a través de BlackBerry serveis del núvol de negocis.

Des de Softeng, estem molt contents de tenir diversos clients que estan utilitzant aquest servei amb resultats satisfactoris.

BlackBerry serveis del núvol de negocis proporciona l'Administració avançada i flexible amb capacitats d'autoservei per donar suport a la implantació d'una organització de BlackBerry en el núvol.

Els trets principals inclouen:

  • Integració amb el Portal d'administració de l'Office 365.
  • Sense cables sincronització amb el correu electrònic, calendari i organitzador de dades de Microsoft Exchange en línia.
  • BlackBerry tecnologia balanç de situació, que presenta una visió unificada dels informació corporativa i personal que emmagatzemem al telèfon mòbil de manera que els manté separats i segur.
  • Interfície intuïtiva de web que ofereix eines de manera que els administradors poden realitzar tasques remotament restore passwords, localitzar o bloquejar perdut dispositius. Una de les demandes principals de moltes empreses per mantenir el control sobre l'empresa de telèfons mòbils.
  • Logon senzill, integrat amb Office 365 BlackBerry negoci serveis del núvol, usuari haurà es compromet a opcions d'autoservei en línia que li permetrà gestionar els seus mecanismes fins i tot més eficaçment.

El servei està disponible de forma gratuïta per als clients de l'Office 365 mitjanes empreses i empresa o canvi en línia i obres amb BlackBerry smartphones amb plans de dades de negoci o consumidor.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.