8/2/2012
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
Els usuaris de blackBerry està d'enhorabona perquè ara poden accedir des dels seus smartphones Microsoft Office 365 serveis a través de BlackBerry serveis del núvol de negocis.

Des de Softeng, estem molt contents de tenir diversos clients que estan utilitzant aquest servei amb resultats satisfactoris.

BlackBerry serveis del núvol de negocis proporciona l'Administració avançada i flexible amb capacitats d'autoservei per donar suport a la implantació d'una organització de BlackBerry en el núvol.

Els trets principals inclouen:

  • Integració amb el Portal d'administració de l'Office 365.
  • Sense cables sincronització amb el correu electrònic, calendari i organitzador de dades de Microsoft Exchange en línia.
  • BlackBerry tecnologia balanç de situació, que presenta una visió unificada dels informació corporativa i personal que emmagatzemem al telèfon mòbil de manera que els manté separats i segur.
  • Interfície intuïtiva de web que ofereix eines de manera que els administradors poden realitzar tasques remotament restore passwords, localitzar o bloquejar perdut dispositius. Una de les demandes principals de moltes empreses per mantenir el control sobre l'empresa de telèfons mòbils.
  • Logon senzill, integrat amb Office 365 BlackBerry negoci serveis del núvol, usuari haurà es compromet a opcions d'autoservei en línia que li permetrà gestionar els seus mecanismes fins i tot més eficaçment.

El servei està disponible de forma gratuïta per als clients de l'Office 365 mitjanes empreses i empresa o canvi en línia i obres amb BlackBerry smartphones amb plans de dades de negoci o consumidor.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA