11/1/2013
Alstom millora la gestió dels seus parcs eòlics de la mà de Softeng
Alstom Wind, nou client de Softeng

Alstom Wind, la divisió eòlica del prestigiós Grup Alstom confia a Softeng el desenvolupament d'una aplicació de control remot dels parcs de molins de vent que implanta.

Amb aquesta aplicació el client ha aconseguit millorar la comunicació remota dels parcs eòlics i oferir uns temps de resposta satisfactoris als usuaris.

Alstom és líder mundial en infraestructures per a la generació i transmissió d'energia elèctrica i transport ferroviari, i un referent en tecnologies innovadores i respectuoses amb el medi ambient. A més, compta amb el centre de R + D de referència mundial en energia eòlica i 7 centres de desenvolupament tecnològic per a la resta de la seva cartera de productes i serveis.

Ens sentim orgullosos de la confiança que Alstom ha dipositat en nosaltres i de la satisfacció que ha manifestat pel nostre treball.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.