Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

9/7/2018
Softeng un any més en la conferència mundial de partners de Microsoft

El proper 15 de juliol tindrà lloc la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC) que enguany se celebra a Las Vegas i en la qual Carlos Colell, CEO de Softeng, de nou hi participarà.

L'esdeveniment està centrat aquest any en com accelerar la transformació digital aprofitant el poder de la intel·ligència artificial (AI), integrada en els productes i serveis de Microsoft i els beneficis de la combinació d'aquesta amb les dades (Data & AI). Així mateix, en l'conferència es parlarà sobre les novetats en Azure i Modern Workplace.

llegir més ...
 
2/5/2018
Sellbytel impulsa la seva transformació digital amb l'ajuda de Softeng

Sellbytel Group és un dels líders mundials en externalització de serveis, amb presència en més de 60 ciutats a tot el món.

El grup ha tornat a confiar en SOFTENG com el seu partner de confiança en el núvol per a la migració i reestructuració de la seva infraestructura a Azure.

En aquest article t'expliquem els beneficis que els serveis sobre Azure oferts per Softeng li han reportat a Sellbytel i el testimoni del director IT del grup.

llegir més ...
 
1/12/2017
Softeng participa a la taula rodona del Partner Day com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017

En el marc de la celebració del Microsoft Partner Day, l'esdeveniment anual que reuneix els partners de Microsoft a Espanya, es va realitzar una taula rodona en què el nostre CEO, Carlos Colell, va participar juntament amb Avanade i Kabel, representant a Softeng com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017.

Durant la mateixa, Antonio Budía, director de vendes i canal de distribució de Microsoft, ha explicat que SOFTENG ha demostrat que no cal ser un gegant dels sistemes per triomfar en la venda de solucions cloud.

llegir més ...
 
19/10/2017
Invent Farma aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat

El Grup Invent Farma a Espanya, és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit a través de les seves filials: Laboratoris Lesvi, Inke i Qualigen.

La companyia ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365 per a modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats   amb SharePoint Online i onedrive.

llegir més ...
 
18/10/2017
16 i 22 de febrer Reserva't aquestes dates!

Els propers 16 i 22 de febrer de 2018 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud tant de Microsoft com de Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa.

llegir més ...
 
14/7/2017
Softeng va rebre els honors del premi com a finalista durant la conferència mundial de partners de Microsoft

El passat 13 de juliol va finalitzar, a Washington DC, la conferència mundial de partners de Microsoft que aquest any ha passat a dir Microsoft Inspire i en la qual un any més, el nostre CEO, Carlos Colell, va assistir en representació de Softeng.

La conferència mundial de partners, que aquest any ha reunit més de 17.000 persones, és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de l'Office 365 com d'Azure, donen a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any fiscal 2018.

llegir més ...
 
4/7/2017
Office 365 i Softeng impulsen la productivitat del Museu d'Art Contemporani de Barcelona

El prestigiós Museu d'art contemporani de Barcelona (MACBA), declarat museu d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya, està dedicat a l'exposició d'obres de la segona meitat del segle XX.

El museu requeria modernitzar la seva solució de correu i incorporar noves prestacions de missatgeria instantània i videoconferència per als seus usuaris. Per tot això, van decidir adoptar la plataforma de productivitat en el núvol de Microsoft Office 365 apostant per Softeng com el seu partner de serveis en el núvol.

llegir més ...
 
15/6/2017
Softeng aconsegueix ser finalista al "Millor Partner de l'any 2017" de Microsoft

Un cop més, des de Redmon, coincidint amb la fi del seu any fiscal, Microsoft ha elegit els millors partners del món d'entre, en aquesta ocasió, més de 2.800 nominacions. Des Softeng tot i que teníem moltes expectatives dipositades en la nostra nominació per guanyar el premi en la categoria de Millor partner d'Espanya, finalment la balança es va inclinar a favor d'una altra empresa.

No obstant això, tenint en compte que el guanyador és una companyia multinacional que a Espanya compta amb més de 500 empleats i que hem aconseguit ser un dels 3 finalistes escollits d'un total de 5.500 partners, considerem un èxit haver estat finalistes i estem orgullosos de que Softeng s'hagi consolidat com un reconegut especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure.

llegir més ...
 
25/5/2017
Softeng novament premiada per Microsoft

'En Softeng estem d'enhorabona! I no és per menys .... si el passat octubre us anunciàvem orgullosos que Microsoft ens concedia el guardó al millor Partner Cloud de l'any 2016 per l'excel·lència dels nostres serveis i projectes en el núvol, ara estem pletòrics al poder anunciar-vos que la companyia torna a reconèixer la nostra especialització en Cloud concedint un nou premi.

El passat dimarts 9 de maig la nostra companya Imma Rasero, Partner & Customer Solutions Advisor de Softeng, va ser guardonada en la categoria al millor Story Telling, un premi que reconeix la capacitat per saber explicar els avantatges i beneficis de les solucions en el núvol, així com saber connectar amb els clients i generar engagement.

llegir més ...
 
20/4/2017
El Grup Indukern augmenta la productivitat dels seus empleats gràcies a l'Office 365 i Softeng

El Grup volia adoptar les solucions cloud de Microsoft a nivell internacional amb l'objectiu de reduir costos pel que fa a temps de gestió de llicències i administració de sistemes de les seves aproximadament 1.000 usuaris així com augmentar la capacitat del servei de missatgeria i incorporar noves prestacions que millorin la productivitat dels seus usuaris; per això van apostar per la plataforma en el núvol de Microsoft Office 365 i Softeng

llegir més ...
 
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA