Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

9/4/2019
Grefusa compta amb el suport de Softeng en el seu procés de digitalització

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. La seva estratègia de diferenciació és la seva aposta per la innovació constant dinamitzant el mercat amb propostes noves. En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

Descobreix en aquest article el que opina el responsable IT de Grefusa sobre Softeng.

llegir més ...
 
8/1/2019
El gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng serà l'1 i 7 de març Reserva't ia una d'aquestes dates!

Els propers 1 i 7 de març de 2019 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment anual sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud de Microsoft i Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més propera !!

llegir més ...
 
25/9/2018
Microsoft destaca a Softeng a nivell mundial com a empresa pionera a utilitzar Microsoft Graph Security API

Microsoft ha destacat a Softeng a nivell mundial per haver estat un dels partners pioners en utilitzar la nova API de seguretat de Microsoft dins del nostre portal intel·ligent serveis cloud.

La companyia ha fet pública la disponibilitat a nivell global de la seva nova API de seguretat en un article en el qual inclou a Softeng com una de les primeres empreses a utilitzar-la.

llegir més ...
 
25/9/2018
Captio optimitza la seva infraestructura amb Microsoft Azure i Softeng

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura. En aquest article t'expliquem els beneficis que ha obtingut Captio i la seva opinió sobre la seva experiència en treballar amb nosaltres.

llegir més ...
 
14/9/2018
Microsoft premia la tasca de Softeng per ajudar als nostres clients en el seu camí cap a la transformació digital

El passat 14 de setembre, durant el Microsoft Partner Day, esdeveniment anual que reuneix els principals partners nacionals, Softeng va ser guardonada com a millor empresa del 2018 en serveis gestionats. Un premi que reconeix la nostra tasca ajudant als nostres clients en el seu camí cap al núvol mitjançant els nostres serveis i portal intel·ligent. En aquest article t'expliquem els detalls.

llegir més ...
 
20/7/2018
Finalitza el Microsoft Inspire, l'esdeveniment de l'any per als partners de la companyia en què Softeng ha participat

Ahir va finalitzar el Microsoft Inspire 2018, la conferència mundial de partners de Microsoft celebrada aquest any a Las Vegas.   La cita, que se celebra anualment, reuneix a tots els seus partners per   commemorar l'inici del nou any fiscal de la companyia i donar-los a conèixer les novetats més destacades en els seus productes i serveis, plans estratègics i visió de futur.

En aquesta edició en què SOFTENG va estar present representada pel nostre CEO, Carlos Colell, Microsoft va anunciar importants novetats entre les quals cal destacar la versió gratuïta de Microsoft Teams, les noves capacitats d'esdeveniments intel·ligents i noves solucions de treball en equip.

llegir més ...
 
9/7/2018
Softeng un any més en la conferència mundial de partners de Microsoft

El proper 15 de juliol tindrà lloc la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC) que enguany se celebra a Las Vegas i en la qual Carlos Colell, CEO de Softeng, de nou hi participarà.

L'esdeveniment està centrat aquest any en com accelerar la transformació digital aprofitant el poder de la intel·ligència artificial (AI), integrada en els productes i serveis de Microsoft i els beneficis de la combinació d'aquesta amb les dades (Data & AI). Així mateix, en l'conferència es parlarà sobre les novetats en Azure i Modern Workplace.

llegir més ...
 
2/5/2018
Sellbytel impulsa la seva transformació digital amb l'ajuda de Softeng

Sellbytel Group és un dels líders mundials en externalització de serveis, amb presència en més de 60 ciutats a tot el món.

El grup ha tornat a confiar en SOFTENG com el seu partner de confiança en el núvol per a la migració i reestructuració de la seva infraestructura a Azure.

En aquest article t'expliquem els beneficis que els serveis sobre Azure oferts per Softeng li han reportat a Sellbytel i el testimoni del director IT del grup.

llegir més ...
 
1/12/2017
Softeng participa a la taula rodona del Partner Day com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017

En el marc de la celebració del Microsoft Partner Day, l'esdeveniment anual que reuneix els partners de Microsoft a Espanya, es va realitzar una taula rodona en què el nostre CEO, Carlos Colell, va participar juntament amb Avanade i Kabel, representant a Softeng com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017.

Durant la mateixa, Antonio Budía, director de vendes i canal de distribució de Microsoft, ha explicat que SOFTENG ha demostrat que no cal ser un gegant dels sistemes per triomfar en la venda de solucions cloud.

llegir més ...
 
19/10/2017
Invent Farma aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat

El Grup Invent Farma a Espanya, és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit a través de les seves filials: Laboratoris Lesvi, Inke i Qualigen.

La companyia ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365 per a modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats   amb SharePoint Online i onedrive.

llegir més ...
 
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA