Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

18/2/2020
Softeng present l'esdeveniment IDC SECURITY CONFERENCE 2020

Softeng participarà en la pròxima edició de l'esdeveniment IDC Security Conference que IDC Research Espanya organitza anualment i que centra   aquest any el debat en les noves estratègies de ciberseguretat i com la ciberinteligencia ha d'aportar una capa addicional a aquestes.

El nostre CEO participarà en el panell d'experts sobre plataformes de ciberseguretat intel·ligent, parlant sobre les estratègies que estan seguint les empreses per enfortir la seva seguretat, errors típics que solen cometre en les mateixes i algunes de les moltes conseqüències que estan patint, sovint sense saber-ho . També parlarà de l'repte que suposa quantificar el risc que té en cada moment qualsevol organització, oferint una solució senzilla per calcular-lo. Descobreix aquí l'agenda de l'esdeveniment.

llegir més ...
 
17/2/2020
Softeng participarà en l'esdeveniment ciberseguretat 2020 de IDG

Softeng participarà en la pròxima edició de l'esdeveniment Ciberseguretat 2020 que IDG Research organitza anualment per debatre sobre el canvi de paradigma en les empreses en l'era digital i les claus per a desenvolupar la confiança digital d'aquestes.

El nostre CEO, Carlos Colell, participarà a la taula rodona sobre seguretat al núvol, parlant de la complexitat que suposa enfortir la confiança digital en una empresa i de la dificultat de quantificar el risc que té en cada moment qualsevol organització, oferint una solució senzilla per calcular-lo. A més, proporcionarà passos concrets per posar-se en marxa ràpidament mitjançant una plataforma de ciberseguretat intel·ligent en el núvol, integrada i més senzilla, que cobreixi una estratègia 360 graus de ZeroTrust.

llegir més ...
 
4/11/2019
Softeng present al Barcelona CYBERSECURITY Congress

Els dies 29, 30 i 31 d'octubre, Barcelona va acollir al recinte firal Gran Via de Fira de Barcelona, la segona edició de Barcelona CYBERSECURITY Congress, un esdeveniment d'àmbit internacional centrat en la ciberseguretat en què Softeng va participar de forma molt activa.

El nostre CEO, Carlos Colell i els nostres especialistes en solucions de seguretat amb Microsoft 365 i Azure van participar en diverses ponències i workshops. Descobreix tots els detalls.

llegir més ...
 
27/9/2019
Softeng exposa al CIO SUMMIT 2019 mitjançant una ponència sobre el repte de la seguretat en el camí cap a la transformació digital

Softeng va participar en un esdeveniment organitzat per IDC, la signatura d'intel·ligència de mercat, en el qual es va analitzar el paper principal del CIO per al 2020 com orquestrador i executor en el pla digital.

El nostre CEO, Carlos Colell, va participar amb la ponència "El repte d'accelerar la transformació digital, incrementant la seguretat i complint la normativa legal" en què va abordar el repte que suposa per al CIO la nova era digital. Descobreix en aquest article tots els detalls de l'esdeveniment.

llegir més ...
 
26/9/2019
SOFTENG es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya a aconseguir la competència GOLD SECURITY

Softeng es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya i segon a nivell mundial en aconseguir el màxim reconeixement com a especialistes en solucions de seguretat en el núvol.

L'elevat nombre de nous clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit solucions de seguretat al núvol ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers, han estat les claus.

llegir més ...
 
16/9/2019
Majestic Hotel Group aposta per Softeng per accelerar la seva transformació digital

El grup hoteler, Majestic Hotel Group, especialitzat en hotels de luxe, c onfió a Softeng per continuar el seu camí cap a la transformació digital amb un projecte d'unificació de la gestió i els entorns col·laboratius de l'Office 365 en els hotels del grup.

En aquest article t'expliquem més detalls del projecte i el que va opinar el responsable IT del grup sobre la seva experiència en treballar amb Softeng.

llegir més ...
 
13/9/2019
Arriba una nova oportunitat per assistir al gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng Reserva't la data!

Els propers 6 i 12 de març de 2020 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment anual sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud de Microsoft i Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa de manera segura.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més propera !!

llegir més ...
 
18/7/2019
Softeng un any més en el Microsoft Inspire, la conferència mundial de partners de Microsoft.

El passat juliol va tenir lloc la conferència mundial de partners de Microsoft, anomenada Microsoft Inspire, que s'ha celebrar a Las Vegas per segon any consecutiu i en què Carlos Colell, CEO de Softeng, ha tornat a participar-hi.

Microsoft Inspire, és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de Microsoft 365 com de Azure, donen a conèixer totes les tendències i estratègies que determinen el rumb del sector IT per al proper any.

llegir més ...
 
9/4/2019
Grefusa compta amb el suport de Softeng en el seu procés de digitalització

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. La seva estratègia de diferenciació és la seva aposta per la innovació constant dinamitzant el mercat amb propostes noves. En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

Descobreix en aquest article el que opina el responsable IT de Grefusa sobre Softeng.

llegir més ...
 
8/1/2019
El gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng serà l'1 i 7 de març Reserva't ia una d'aquestes dates!

Els propers 1 i 7 de març de 2019 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment anual sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud de Microsoft i Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més propera !!

llegir més ...
 

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.