Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col·laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última.

Lluís Claramonte | CTO CAPTIO

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives.

David Alcaraz | Lead SCADA Engineer GE

A hores d'ara Softeng suposa per Grefusa un soci estratègic per a facilitar la nostra estratègia de transformació digital que vam iniciar fa dos anys.

Jorge Fernández | Dir. Sistemes GREFUSA

Reconeixements

Invertim constantment en nosaltres mateixos per no parar de créixer, ser cada cop més innovadors i saber oferir-te el millor.

Reconocimientos

Reconocimientos

Uneix-te als nostres esdeveniments

Descobreix per què els nostres esdeveniments són un referent i coneix les darreres novetats en Ciberseguretat, col·laboració moderna i claus en la transformació digital.

Proper esdeveniment digital:
Descobreix com portar l'automatització dels teus processos de negoci al següent nivell gràcies a la intel·ligència artificial

En aquest esdeveniment digital coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les solucions al núvol de Microsoft per automatitzar i enriquir els teus processos de negoci mitjançant les eines de Power Platform i la intel·ligència artificial, i com portar la digitalització del nostre negoci al següent nivell gràcies a la combinació de tots dos.

Aprofita aquesta oportunitat per saber més sobre Power Platform, la intel·ligència artificial i les últimes novetats de Microsoft en un esdeveniment dinàmic, sense tecnicismes i amb exemples pràctics i comuns amb què et sentiràs identificat.

5 de maig a les 12:00h

Softeng, reconeguda per Microsoft com a Azure Expert Managed Service Provider (MSP)

Dentre els milers de partners de Microsoft que hi ha al món, només al voltant de 100 estan acreditats com Azure Expert MSP. Softeng n'és un!

Azure Virtual Desktop: La solució per a treballar de manera remota amb seguretat

Per habilitar el treball híbirdo cobrint les necessitats de les empreses, Microsoft ofereix un enfocament nou mitjançant una sèrie de capacitats en el núvol empaquetades en la solució AVD.

SOFTENG el primer partner de Microsoft a Espanya a aconseguir la competència GOLD SECURITY

Softeng es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya a aconseguir el màxim reconeixement com a especialista en solucions de seguretat al núvol.

2/10/2015 0:00:00
9/1/2013 8:05:57