Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col·laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última.

Lluís Claramonte | CTO CAPTIO

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives.

David Alcaraz | Lead SCADA Engineer GE

A hores d'ara Softeng suposa per Grefusa un soci estratègic per a facilitar la nostra estratègia de transformació digital que vam iniciar fa dos anys.

Jorge Fernández | Dir. Sistemes GREFUSA

SOFTENG el primer partner de Microsoft a Espanya a aconseguir la competència GOLD SECURITY

Softeng es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya en aconseguir el màxim reconeixement com a especialista en solucions de seguretat en el núvol, convertint-nos en un dels dos únics partners a nivell mundial en tenir la competència "Gold Security".

Microsoft 365 Business: Col·laboració, mobilitat i seguretat en una mateixa solució

Per donar resposta a les necessitats de les empreses i augmentar la protecció de la seva informació confidencial, Microsoft ofereix Microsoft 365 Business una solució que proporciona les millors eines de productivitat i col·laboració moderna amb Office 365, seguretat avançada i administració de dispositius.

Microsoft 365 Enterprise: Col·laboració segura i intel·ligent per a grans empreses

El vaixell insígnia de Microsoft per impulsar la nova cultura de treball. Una plataforma que Inclou el conjunt més complet de col·laboració, intel·ligència i seguretat amb Office 365, Windows 10 Enterprise i Enterprise Mobility + Security (EMS). En aquest article t'expliquem el que cal saber.

2/10/2015 0:00:00
9/1/2013 8:05:57

Els nostres esdeveniments

Descobreix per què els nostres esdeveniments són un referent any rere any

Els esdeveniments de Softeng s'han convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci de tots els sectors. Els assistents tenen l'oportunitat de conèixer les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de l'empreses.