empresa

Incrementem el teu avantatge competitiu acompanyant-te amb seguretat en la teva transformació digital

Coneix-nos

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari, el propòsit del qual és ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanyem els nostres clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant-los , modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant de fuites de dades i ciberamenaces, amb innovació .

Especialistes en Microsoft 365 i Azure

Per millorar la competitivitat dels nostres clients, aportem solucions modernes al núvol avalades per Microsoft mitjançant 15 certificacions Gold, estant entre els tops partners de Microsoft a Espanya per nombre de competències, vendes i casos d'èxit. Així mateix, Softeng està qualificada per Microsoft com una de les empreses amb més implantacions de solucions a Microsoft 365 i Azure , havent rebut reconeixements importants com: Millor partner de l'any a Espanya “ Cloud Excellence 2016 ”, finalista mundial als “ Partner of the Year” Awards 2017 ” i al “ Millor partner de serveis gestionats 2018 ” a Espanya.

Què fem?

T'oferim una estratègia combinada a través de la qual:

  • Movem els teus sistemes clàssics al núvol: A més de moure el teu correu i arxius a Office 365 i desplegar aplicacions a Azure IaaS (infraestructura com a servei), Softeng ofereix un valor diferencial gràcies a la seva experiència contrastada en el desenvolupament i optimització d'aplicacions per a Azure a PaaS, ajudant així a les empreses no només a migrar les seves aplicacions a Azure sinó sobretot a incrementar-ne la fiabilitat i optimitzar-ne al màxim el consum.
  • Modernitzem el lloc de treball: T'ajudem a posar en marxa i adoptar tots els productes de la suite Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10), millorant la productivitat mitjançant solucions modernes usant Teams, PowerAps, Flow, SharePoint, OneDrive, PowerBI, etc.
  • Protegim la teva empresa: T'ajudem a incrementar el nivell de seguretat de manera innovadora a través dels 4 pilars bàsics necessaris: “Protegir la identitat de les persones”, “Protegir les dades i aplicacions”, “Protegir els dispositius” i “Protegir la teva infraestructura”, facilitant a més, el compliment del GDPR.

I t'acompanyem mitjançant

  • El nostre “Portal Softeng CSP”: Permet gestionar les subscripcions 365 i Azure mitjançant una anàlisi intel·ligent de l'ús real, obtenint recomanacions personalitzades sobre com optimitzar-ne el consum. També proporciona indicacions sobre com millorar la seguretat de la teva empresa per protegir-se correctament i alertes davant de problemes de seguretat greus a la teva organització. Addicionalment inclou nombroses eines per facilitar l'administració de 365, com ara el govern de Teams, la baixa d'empleats, el control de les dades que s'eliminen, entre moltes altres prestacions.
  • Serveis gestionats per Microsoft 365 i Azure : Incloem cobertures que s'estenen més enllà de la pròpia gestió i suport premium, impulsant la productivitat de la teva empresa i protegint les seves dades, servidors, serveis i aplicacions crítiques al núvol, ajudant a seguir amb fermesa el camí de la transformació digital.

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives.

David Alcaraz | Lead SCADA Engineer GE

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal