empresa

Incrementem el teu avantatge competitiu acompanyant amb seguretat al teu transformació digital

Coneix-nos

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari, la missió és ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanyem als nostres clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

Especialistes en Microsoft 365 i Azure

Per millorar la competitivitat dels nostres clients, aportem solucions modernes en el núvol avalades per Microsoft mitjançant 15 certificacions Gold, estant entre els tops partners de Microsoft a Espanya per nombre de competències, vendes i casos d'èxit. Així mateix, Softeng està qualificada per Microsoft com una de les empreses amb més implantacions de solucions en Microsoft 365 i Azure, havent rebut reconeixements importants com: Millor partner de l'any a Espanya "Cloud Excellence 2016", finalista mundial en els "Partner of the Year awards 2017 "i al" Millor partner de serveis gestionats 2018 "a Espanya.

Què fem?

T'oferim una estratègia combinada a través de la qual:

  • Movem les teves sistemes clàssics al núvol: A més de moure el teu correu i arxius a l'Office 365 i desplegar aplicacions en Azure IaaS (infraestructura com a servei), Softeng ofereix un valor diferencial gràcies a la seva experiència contrastada en el desenvolupament i optimització d'aplicacions per Azure en PAAS, ajudant així a les empreses no només a migrar les seves aplicacions a Azure sinó sobretot a incrementar la fiabilitat d'aquestes i optimitzar a l'màxim el seu consum.
  • Modernitzem el lloc de treball: T'ajudem a posar en marxa i adoptar tots els productes de la suite Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10), millorant la productivitat mitjançant solucions modernes usant Teams, PowerAps, Flow, SharePoint, onedrive, PowerBI, etc.
  • Protegim la teva empresa: T'ajudem a incrementar el nivell de seguretat de manera innovadora a través dels 4 pilars bàsics necessaris: "Protegir la identitat de les persones", "Protegir les dades i aplicacions", "Protegir els dispositius" i "Protegir la teva infraestructura", facilitant a més el compliment de l'GDPR.

I t'acompanyem mitjançant

  • El nostre "Portal Softeng CSP": Permet gestionar les subscripcions 365 i Azure mitjançant una anàlisi intel·ligent l'ús real, obtenint recomanacions personalitzades sobre com optimitzar el seu consum. També proporciona indicacions sobre com millorar la seguretat de la teva empresa per protegir-se correctament i alertes davant de problemes de seguretat greus en la teva organització. A més a inclou nombroses eines per facilitar l'administració de 365, com el govern de Teams, la baixa d'empleats, el control de les dades que s'eliminen, entre moltes altres prestacions.
  • Serveis gestionats per Microsoft 365 i Azure: Incloem cobertures que s'estenen més enllà de la pròpia gestió i suport premium, impulsant la productivitat de la teva empresa i protegint les seves dades, servidors, serveis i aplicacions crítiques en el núvol, ajudant a seguir amb fermesa el camí de la transformació digital.

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives.

David Alcaraz | Lead SCADA Engineer GE

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal