empresa

Especialistes en transformar a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft

Coneix-nos

Softeng és una empresa especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft. Des de 1997 ajudem als nostres clients a ser més competitius, optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i ajudant-los a materialitzar la innovació.

Som especialistes en solucions en el núvol i t'oferim una estratègia combinada per pujar les teves aplicacions a Microsoft Azure optimitzant el seu consum i implantant Office 365 amb seguretat, creant potents llocs intranet mitjançant SharePoint Online i desenvolupant aplicacions per impulsar a les empreses a través del web . Així mateix, som fabricants i implantadors de Softeng Portal Builder , una plataforma d'última generació en el núvol adreçada a facilitar l'administració de portals web públics i sobretot impulsar a les empreses a través del web.

La nostra empresa està avalada per la per la certificació Gold Certified Partner de Microsoft, estant des de 2009 entre els top partners de Microsoft a Espanya per nombre de competències. Així mateix, Softeng està qualificada per Microsoft com una de les empreses espanyoles amb més implantacions de solucions cloud a l'Office 365 i Azure.

Valor per la seva empresa
Després de gairebé vint anys treballant al costat dels nostres clients, fem servir l'excel·lència tecnològica per dissenyar i desenvolupar solucions innovadores alineades amb les necessitats de negoci dels nostres clients.

Oferim solucions amb total garantia en les 3 grans àrees en les que la nostra empresa és especialista:

Especialistes en enginyeria de Sistemes en el núvol amb Office 365 i Azure

Especialistes en implantació de SharePoint Online

Especialistes en desenvolupament de programari a l'núvol

 

Contacta amb nosaltres

FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT Vueling

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA