www.softeng.es
Protecció de dades

Protección de datos
 
La seva privacitat és molt important per a nosaltres; mantenir la seva total confiança és el nostre objectiu primordial. Amb la informació que li proporcionem a continuació, SOFTENG desitja que conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
responsable SOFTENG, SL
finalitat Gestionar l'enviament d'informació i prospecció comercial + info
legitimació Interès legítim, consentiment o contracte segons els interessats.
destinataris Altres empreses del grup i encarregats del tractament que presten servei al responsable + info
drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com + info

 

Ús i finalitats de les dades personals recollides

L'informem que les dades personals que ens faciliti telemàtica o presencialment seran destinats als fins propis de la companyia, relacionats amb la nostra administració general i informar dels serveis que oferim.

SOFTENG en cap cas demana dades de tipus personal als usuaris a través del web excepte els mínims necessaris per a la correcta comunicació entre SOFTENG i l'usuari. La informació de caràcter personal recollida és emprada per a les següents finalitats:

  • Atendre, per correu electrònic o telèfon, les consultes realitzades a través dels formularis del web, el correu electrònic o el seu registre d'assistència a un esdeveniment de SOFTENG.
  • Enviament d'una newsletter bimensual amb informació sobre productes i serveis de SOFTENG.
  • Enviar invitació a l'esdeveniment anual de SOFTENG.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa de tercers. Així mateix, l'informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que SOFTENG ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, i SOFTENG es reserva el dret a excloure dels serveis registrats a qualsevol usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudicis de les altres accions legals.

Seguretat de la informació

SOFTENG compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d'acord amb les exigències legals, mantenint les mesures de seguretat degudes, tant tècniques com organitzatives, que en garanteixin la confidencialitat i la protecció de les seves dades personals.

Drets sobre les seves dades personals

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició o supressió, pot vostè dirigir-se de les següents maneres:

  • Per escrit a SOFTENG, amb domicili en el nombre 162 2n 6a del carrer Pau Claris, 08037, de Barcelona, indicant en el sobre «Política de privacitat»,
  • Per correu electrònic indicant en l'assumpte «Política de privacitat», a través de l'adreça Protección de datos
  • Inicia una reclamació davant l'autoritat de control Agència espanyola de protecció de dades

Avís per a Galetes

SOFTENG recull informació de tipus estadístic en els enviaments de correus electrònics amb la finalitat de valorar l'èxit de les campanyes. Aquestes estadístiques són d'ús intern de SOFTENG i en cap cas es cediran a tercers.

Per tot això, entenem que en el supòsit que ens faciliti les seves dades ens concedeix la seva autorització expressa per realitzar un tractament dels mateixos conforme al descrit més amunt, i que, en qualsevol moment, pot revocar l'esmentada autorització. (Observi que si utilitza la configuració del seu navegador per bloquejar totes les cookies és possible que no pugui a accedir a determinades seccions del nostre lloc web.)

Els següents llocs web ofereixen informació per configurar les galetes en alguns dels navegadors més coneguts:

Per donar-se de baixa de les cookies analítiques de Google Analytics visiti http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

proveïdors tercers

SOFTENG utilitza proveïdors tercers per recollir i tractar les dades personals pel nostre compte. La nostra pràctica consisteix a exigir que aquests proveïdors manegen les dades personals d'acord amb la política de protecció de dades vigent.

 

 

Tancar