empresa

Premis i reconeixement a la innovació

Coneix-nos

L'aposta de SOFTENG per la investigació i desenvolupament de solucions especialment Web i Cloud, li han fet mereixedora del reconeixement d'organismes com ara el Ministeri d'Indústria, CDTI, la Generalitat de Catalunya i Microsoft, atorgant-diversos premis.

El 1999 SOFTENG va aconseguir el seu primer gran èxit en el camp de la investigació i desenvolupament, a través del naixement del programari de la seva propietat al que va cridar "Internet Mail Gateway" que va aconseguir la seva màxima difusió a finals d'any gràcies a la seva comercialització entre empreses distribuïdes per Espanya i gran part d'Europa.

Avui en dia, SOFTENG manté viva la seva política de recerca gràcies a la seva potent plataforma per a gestió de portals web en el núvol: SOFTENG PORTAL BUILDER , que ha suposat l'obertura d'una creixent línia de negoci per a l'empresa: El desenvolupament de projectes web moderns , d'altes prestacions funcionals, fàcils de gestionar pels usuaris de negoci i sobretot, amb capacitats perquè el web sigui realment una eina per generar més negoci a l'empresa.

Millor partner de l'any Cloud Excellence i finalista als premis mundials de Microsoft

Recentment Microsoft ha guardonat a Softeng amb el p remio al millor partner de l'any Cloud Excellence per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure i finalista en els Partner of the Year Awards 2017 . Aquests reconeixements consoliden la posició de lideratge de Softeng com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft.

 

Premios y reconocimientos

 

FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

es va optar per Softeng Portal Builder per la seva versatilitat, productivitat, capacitat d'integració i per la confiança que ens transmetia tenir al darrere una empresa tècnicament molt preparada, propera i compromesa.

Antonio Gili | Director de Màrqueting CNA

Amb Softeng Portal Builder, disposem d'una eina de gestió de continguts fàcil d'usar, flexible, i sobretot, molt funcional, amb unes prestacions que ens permeten gaudir d'una gran autonomia.

Gisel Fontanet | Dir. Tècnica INFERMERA VIRTUAL

Buscàvem eficàcia en la gestió i llibertat per crear nous apartats i continguts sense dependre del nostre Partner. Softeng Portal Builder ha complert fidelment amb les nostres necessitats.

Miguel Angel Aranda | Director IT Hüppe

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA