empresa

Premis i reconeixement a la innovació

Coneix-nos

L'aposta de SOFTENG per la investigació i desenvolupament de solucions especialment Web i Cloud, li han fet mereixedora del reconeixement d'organismes com ara el Ministeri d'Indústria, CDTI, la Generalitat de Catalunya i Microsoft, atorgant-diversos premis.

El 1999 SOFTENG va aconseguir el seu primer gran èxit en el camp de la investigació i desenvolupament, a través del naixement del programari de la seva propietat al que va cridar "Internet Mail Gateway" que va aconseguir la seva màxima difusió a finals d'any gràcies a la seva comercialització entre empreses distribuïdes per Espanya i gran part d'Europa.

Avui en dia, SOFTENG manté viva la seva política de recerca gràcies a la seva potent plataforma per a gestió de portals web en el núvol: SOFTENG PORTAL BUILDER , que ha suposat l'obertura d'una creixent línia de negoci per a l'empresa: El desenvolupament de projectes web moderns , d'altes prestacions funcionals, fàcils de gestionar pels usuaris de negoci i sobretot, amb capacitats perquè el web sigui realment una eina per generar més negoci a l'empresa.

Premis i reconocimentos de Microsoft

Recentment Microsoft ha guardonat a Softeng amb el premi a la millor empresa de serveis gestionats per la nostra tasca en aportar més valor als nostres clients en el núvol, el p remio al millor partner de l'any Cloud Excellence per la nostra especialització, experiència i excel·lència dels nostres serveis i projectes en el núvol amb Office 365 / Microsoft 365 i Azure i finalista en els Partner of the Year Awards 2017 .

Premios y reconocimientos

Premios y reconocimientos

A més d'aquests premis, Microsoft va destacar a Softeng a nivell mundial per haver estat un dels partners pioners en utilitzar l'API seguretat de Microsoft dins del nostre portal intel·ligent serveis cloud.

Aquests reconeixements consoliden la posició de lideratge de Softeng com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft.

es va optar per Softeng Portal Builder per la seva versatilitat, productivitat, capacitat d'integració i per la confiança que ens transmetia tenir al darrere una empresa tècnicament molt preparada, propera i compromesa.

Antonio Gili | Director de Màrqueting CNA

Amb Softeng Portal Builder, disposem d'una eina de gestió de continguts fàcil d'usar, flexible, i sobretot, molt funcional, amb unes prestacions que ens permeten gaudir d'una gran autonomia.

Gisel Fontanet | Dir. Tècnica INFERMERA VIRTUAL

Buscàvem eficàcia en la gestió i llibertat per crear nous apartats i continguts sense dependre del nostre Partner. Softeng Portal Builder ha complert fidelment amb les nostres necessitats.

Miguel Angel Aranda | Director IT Hüppe

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal