empresa

Metodologia Scrum per a desenvolupament de programari - aplicacions complexes

Coneix-nos

Què és?

Scrum és una metodologia àgil i flexible per gestionar el desenvolupament de programari, el principal objectiu és maximitzar el retorn de la inversió per a la seva empresa (ROI). Es basa en construir primer la funcionalitat de major valor per al client i en els principis d'inspecció contínua, adaptació, auto-gestió i innovació.

Scrum - SOFTENG.jpg

Quan s'utilitza?

Amb la metodologia Scrum el client s'entusiasma i es compromet amb el projecte atès que el veu créixer iteració a iteració. Així mateix li permet en qualsevol moment realinear el programari amb els objectius de negoci de la seva empresa, ja que pot introduir canvis funcionals o de prioritat en l'inici de cada nova iteració sense cap problema.

Aquesta metòdica de treball promou la innovació, motivació i compromís de l'equip que forma part del projecte, de manera que els professionals troben un àmbit propici per desenvolupar les seves capacitats.

 

beneficis

  • Compliment d'expectatives: El client estableix les seves expectatives indicant el valor que li aporta cada requisit / història del projecte, l'equip els estima i amb aquesta informació el Product Owner estableix la seva prioritat. De manera regular, en les donem de Sprint el Product Owner comprova que efectivament els requisits s'han complert i transmet es feedback a l'equip.
  • Flexibilitat a canvis: Alta capacitat de reacció davant els canvis de requeriments generats per necessitats del client o evolucions del mercat. La metodologia està dissenyada per adaptar-se als canvis de requeriments que comporten els projectes complexos.
  • Reducció del Time to Market: El client pot començar a utilitzar les funcionalitats més importants del projecte abans que estigui finalitzat completament.
  • Major qualitat del programari: La metòdica de treball i la necessitat d'obtenir una versió funcional després de cada iteració, ajuda a l'obtenció d'un programari de qualitat superior.
  • Major productivitat: S'aconsegueix entre altres raons, gràcies a l'eliminació de la burocràcia ia la motivació de l'equip que proporciona el fet que siguin autònoms per organitzar-se.
  • Maximitza el retorn de la inversió (ROI): Producció de programari únicament amb les prestacions que aporten més valor de negoci gràcies a la priorització per retorn d'inversió.
  • Prediccions de temps: Mitjançant aquesta metodologia es coneix la velocitat mitjana de l'equip per esprint (els anomenats punts història), de manera que en conseqüència, és possible estimar fàcilment per quan es disposarà d'una determinada funcionalitat que encara està en el backlog.
  • Reducció de riscos: El fet de dur a terme les funcionalitats de més valor en primer lloc i de conèixer la velocitat amb què l'equip avança en el projecte, permet aclarir riscos eficaçment de manera anticipada.

Si voleu conèixer més sobre Scrum, consulteu aquí com és el procés i rols que intervenen.  

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal