Metodologia Scrum

Metodologia Scrum per al desenvolupament de programari - aplicacions complexes

Coneix-nos

Què és?

Melé és una metodologia àgil i flexible per a la gestió de desenvolupament de programari, que té com objectiu principal és maximitzar el rendiment de la inversió per a la seva empresa (ROI). Es basa en la primera complexió de la funcionalitat de més valor per al client i en els principis de continu d'inspecció, adaptació, autogestió i innovació.

Scrum - SOFTENG.jpg

Quan s'usa?

Amb el Scrum client metodologia fa motivat i compromès amb el projecte concret que ho veu créixer iteració d'iteració. També permet alinear en qualsevol moment programari amb els objectius de negoci de la seva empresa, ja que podeu introduir prioritat o alteracions funcionals a l'inici de cada nova iteració sense cap problema.

Aquest treball metòdic promou la innovació, la motivació i el compromís de l'equip que forma part del projecte, per la qual cosa els professionals són un entorn propici per a desenvolupar les seves capacitats.

 

Beneficis

  • Compliment de les expectatives: client estableix les expectatives que indica el valor que aporta cada necessitat / història del projecte, l'equip considera-los i amb aquesta informació el Product Owner estableix la seva prioritat. Sobre una base regular, en les demostracions que Sprint Product Owner verifica que efectivament els requisits s'han complert i transmet és la resposta a l'equip.
  • Flexibilitat per canviar: D'alta capacitat de reacció davant canvis de les necessitats generades per necessitats del client o l'evolució de mercat. La metodologia està dissenyat per adaptar-se als canvis de les necessitats que impliquen projectes complexos.
  • Reduint el temps de mercat: El client pot començar a utilitzar les característiques més importants del projecte fins que estigui completament acabat.
  • Programari de qualitat més alta: El treball metòdic i la necessitat d'una versió funcional després de cada iteració, ajuda a obtenir un programari de qualitat més alts.
  • Una major productivitat: S'aconsegueix entre d'altres raons, a causa de l'eliminació de la burocràcia i la motivació de l'equip que proporciona el fet que els treballadors per compte propi per a organitzar-se.
  • Maximizes el retorn de la inversió (ROI): Producció de programari només amb els beneficis que ofereixen els negocis de valor més alt gràcies a la priorització de retorn de la inversió.
  • Les prediccions del temps: Utilitzant aquesta metodologia que el velocitat mitjana equip destaca per la cursa (història dels anomenats punts), així és en conseqüència possible calcular fàcilment per quan hi haurà una funcionalitat en particular que està encara en l'acumulació.
  • Reducció del riscde:  El fet de realitzar més elements de valor en primer lloc i conèixer la velocitat amb quins equip els avenços en el projecte — clar riscos eficaçment des del principi.

Si voleu aprendre més sobre Scrum, vegeu aquí és com el procés i rols participa. 

FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
El Director de IT de ISS opina sobre Softeng:

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

El Director IT de Electrodomésticos Miró opina sobre Softeng:

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

El Director del Área TIC de FIATC opina sobre Softeng:

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

El Director de IT de Zeppelin TV opina sobre Softeng:

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

El Director de Tecnologías de Grup Peralada opina sobre Softeng:

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Grupo Copisa

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

La Responsable de Diseño SCADA de Alstom opina sobre Softeng:

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

El Director General de Ediciones Urano opina sobre Softeng:

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

El CIO del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) opina sobre Softeng:

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

El Responsable de Organización y Sistemas del Museu d'Art Contemporani de Barcelona opina sobre Softeng:

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

El Director  IT de Vueling opina sobre Softeng:

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT Vueling

El Responsable del área de infraestructuras de IMC Toys opina sobre Softeng:

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

La Directora de IT de Ebro Foods opina sobre Softeng:

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

El Director IT de Infojobs opina sobre Softeng:

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS


Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Protecció de dades    Avís legal Copyright © 2017 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA