empresa

Volem ser el teu consultoria i enginyeria de programari en el núvol

Coneix-nos

Com a part del nostre procés de millora constant, SOFTENG sempre ha estat atent per adaptar les noves metodologies de treball que apareixen en l'àmbit de desenvolupament de programari. Això ens ha permès evolucionar de cara a oferir als nostres clients un tipus de projecte proper, que li mantingui informat en tot moment de l'estat de la seva nova aplicació i d'aquesta manera prendre les decisions necessàries per fer que el resultat sigui l'esperat.

Des de la ja antiga metodologia Waterfall fins a les modernes tècniques àgils, SOFTENG ha anat adaptant els seus processos interns en base a l'experiència i el coneixement, veient els defectes que plantejava cada metodologia i per minimitzar-los. Aquesta forma de treballar ens va portar a adaptar de manera natural una forma de treballar àgil molt similar a la metodologia Scrum. El següent pas lògic era formar els equips de treball i potenciar la figura de l'Scrum Màster mitjançant certificacions oficials. Com a resultat, podem afirmar que SOFTENG va ser una de les primeres empreses de l'àmbit nacional en implementar aquesta metodologia, obtenint una major satisfacció per part dels nostres clients, uns millors resultats en els projectes de desenvolupament de programari i un gran ambient de treball en els nostres equips , brou de cultiu d'èxits.

En projectes de certa envergadura no és viable analitzar i determinar amb precisió totes les funcionalitats que es requereixen ja que a més, amb seguretat, canviaran durant el desenvolupament a mesura que el client té més informació o el negoci té altres prioritats.

Per a aquest tipus de projectes fem servir la metodologia AGILE adaptada i similar a SCRUM. Aquesta metodologia, permet descobrir, prioritzar i incorporar de forma iterativa les funcionalitats de major valor per al client, reduint riscos i maximitzant el retorn de la inversió per a la seva empresa.

A més, compromesos amb la seguretat, SOFTENG disposa d'un sistema de seguretat de la informació i pot consultar la nostra política sol·licitant-la al correu Protección de datos .

Conegui més sobre la metodologia Scrum

 

 

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal