clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

Microsoft
Microsoft
"Softeng Portal Builderha estat creat tenint en ment tots els aspectes importants que fan que un producte sigui de qualitat. Des dels seus inicis, s'ha comptat amb la col.laboració de Microsoft que ha aportat la seva experiència donant suport en totes les fases projecte, des de la definició de l'arquitectura fins a l'optimització dels processos de desenvolupament.
La implantació de Visual Studio Team Sytems com a eina de gestió de cicle de vida ha permès establir els processos i paràmetres necessaris per a garantir la qualitat del programari desenvolupat i poder reaccionar davant de qualsevol incidència en el mateix de manera ràpida i eficient.
Però la clau de l'èxit de qualsevol producte està en el grup humà que hi ha darrere d'ell. Un conjunt de professionals apassionats per la tecnologia i altament qualificat que han sabut entendre les necessitats dels usuaris i traslladar-les de manera brillant a un producte com Portal Builder CMS.

El resultat final és una eina innovadora i altament productiva que permet la creació de webs i portals de forma ràpida i senzilla, facilitant al seu torn les tasques de gestió i manteniment. "

Luis Gómez Sanchez.
Premier Services Technical Manager
 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.