clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

Petromiralles
El director d'IT de Petromiralles opina sobre SOFTENG:

"Quan vam decidir renovar la nostra web buscàvem un proveïdor que ens guiarà durant tot el procés (exposició d'idees, propostes de disseny, aprovació, execució i finalment publicació dels continguts), la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'utilitzar que pogués ser mantinguda per usuaris no tècnics i amb un adequat temps de resposta del suport ofert pels tècnics de Softeng. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes diferents, ens van portar a adoptar la solució de Portal Builder i comptar amb el assessorament i experiència d'una empresa amb més de 15 anys d'experiència en el sector. "

David Nunci

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.