clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

Publicacions Permanyer
El director de Producció de Permanyer opina sobre SOFTENG:

"Treballem amb SOFTENG en l'àmbit d'implementació i desenvolupament del Office 365 en dues fases. Ens han demostrat la seva professionalitat, capacitat i implicació total des del primer moment fins a la posada en marxa de les aplicacions relacionades amb les nostres necessitats D'aquesta manera hem aconseguit una primera implementació d'Exchange i aplicacions Office totalment satisfactòries. Esperem ara començar aviat amb la segona fase del projecte amb la implementació de SharePoint i Lync. Com fins ara comptem segurament amb una resposta impecable per part de SOFTENG a les nostres necessitats. Millorem bastant el nivell de satisfacció de tot el nostre personal, en particular el departament comercial, amb la confiança de poder estar sempre connectats sense talls de connexions, podent, així, poder fer un seguiment dels projectes en marxa sense interrupcions, sempre que es troben de viatge "

Nuno Moniz

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.