clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

Grup Congress
Grup Congress

"Quan els directius de Softeng ens van demanar parlar de la nostra col.laboració he de dir que és un plaer per a nosaltres, Grup Congressos + Incentius, poder transmetre el nostre grau de satisfacció. Fa més de 13 anys que compartim una estreta relació, primer professional, dipositant tota la nostra confiança en els seus serveis i experiència. Amb un assessorament i supervisió dels nostres sistemes i equips informàtics permanentment i sobre tot el que això significa per a nosaltres que constantment estem viatjant, el seu suport humà i tècnic que en tot moment hem tingut. També perquè tot aquest temps ha fet que gaudíssim d'una relació d'amistat, que ens ha permès créixer conjuntament amb els nostres projectes empresarials i com a persones "

Lluís Carmona
Soci-Gerent

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.