clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

General Electric
El Lead SCADA Engineer de General Electric opina sobre SOFTENG:

"Des Alstom Wind (adquirit per General Electric a nov-2015), necessitàvem el desenvolupament d'un nou sistema de monitorització en temps real per a parcs eòlics, basat en web i amb el repte d'aconseguir un producte que s'adaptés a les limitades condicions de ample de banda que es disposen en alguns dels emplaçaments. Necessitàvem un nou producte que millorés l'actual que teníem, amb un nou look and feel, amb moltes més funcionalitats i de fàcil maneig per a l'usuari final i els nostres clients.

Després de diversos anys treballant amb Softeng podem afirmar que la dedicació, l'esforç i la motivació que ha demostrat aquest equip, pel producte que ens han desenvolupat, sempre ha estat en el més alt nivell. Implicació 100% per part de l'equip de desenvolupament. Complint plannings, cobrint requeriments i oferint millores i idees que han afegit valor al nostre producte.

Tant des Alstom, com en l'actualitat des de General Electric hem gaudit (i seguim gaudint) d'un excel·lent suport per a la resolució de problemes i accions de millora. Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives. "

David Alcaraz

 

Sobre Softeng

Consultoria i Enginyeria de programari :. T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.