clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

TIC Kobex
El responsable IT del Grup Sínia opina sobre SOFTENG:

"El Grup Noria, sempre punters en tecnologia, buscàvem una solució per migrar nostre ERP a una infraestructura cloud. En Softeng ens van ajudar a entendre per què Azure era millor opció que un hoster i durant el projecte, l'equip d'enginyers de Softeng, amb els requeriments dels nostres enginyers, va dissenyar i va ajudar a desplegar la infraestructura necessària perquè els nostres usuaris puguin utilitzar el nostre ERP en Cloud, proposant les optimitzacions de l'aplicació i base de dades necessàries específicament per Azure.

Vull destacar que Softeng ha realitzat un gran treball i que l'experiència de treballar amb ells ha estat molt gratificant, pel que estem satisfets de l'elecció que vam fer per aquest Partner de Microsoft. Actualment, Softeng ens ajuda a gestionar amb èxit la nostra infraestructura a Azure i esperem continuar comptant amb ells durant molt de temps. "

Ricard Carreras

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.