clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

Casa Daurada
Casa Daurada

"En el Departament de Màrqueting teníem la necessitat de crear una nova web per CASA DAURADA que ens satisfés no només a nivell de disseny de continguts i de maneig per als nostres potencials clients, sinó que a més necessitàvem que fos una eina àgil i dinàmica a nivell intern . Encarregar un projecte de tal magnitud suposava un repte emocionant i alhora arriscat. Confiem en SOFTENG i no només van complir les nostres expectatives sinó que les van millorar amb la nova i esperada eina Softeng Portal Builder. Però avui sabem que el secret de SOFTENG no és només la seva innovació a nivell tecnològic, creiem que els resultats no haguessin estat els mateixos si el seu equip humà no fos com és: preparat, professional, jove, dinàmic i implicat 100% en el projecte, des que neix, fins a la seva posada en marxa, la seva manteniment i resultats. "

Marta Pintos
Departament de Màrqueting i Comunicació

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.