clients

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

DFC GROUP
DFC GROUP

"Amb l'excel lent assessorament conceptual i tècnic de SOFTENG, la nostra empresa, DFC, SA, està altament satisfeta amb el desenvolupament, implantació i posada en marxa de tota la seva plataforma tecnològica, la qual per altres de obsoleta, no cobria en l'absolut amb les nostres exigències i enfocament corporatiu, millorant així, els nostres processos interns i de negoci. Els responsables del projecte de renovació del nostre sistema informàtic, van comptar amb experts professionals de SOFTENG en l'àrea tècnica i conceptual, facilitant en tot moment, la informació necessària tant tècnica com metodològica per comprendre l'abast de la nostra inversió i com ens permetria actuar amb les noves aplicacions. Estem altament complaguts amb el grau de constant col.laboració de SOFTENG i el satisfactori nivell de prestació de serveis professionals amb què compta ".

Rebeca Vitale-Fagin
Executive Office - Corporate Màrqueting

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.